Nazdárek lidi. Sháním tento plastový šedý přepínač, bo sem ho někde potratil. Nevíte kde to sehnat? Nebo neválí se někomu doma. Díky za info.
pavelzn přiložený následující obrázek:
tak změna a informace pro všechny!! Protože jsou němci buzíci a neuměj malovat všechno je jinak.. zde na obrázku ETK to vypadá, že se dá kryt přepínače koupit jako náhradní díl..
na obrázku č. 11
nicméně po objednání přijde jen krytka na díru, když tam ten vypínač není.. takže se omlouvám za mystifikaci, kryt přepínače prostě jako díl objednat nejde a musí se koupit celý vypínač.. takže sorry a já si du krytku dát do poličky..
To co mam ja je taky originál, jen to nebudeš mít na řídítku, ale na středu... Navíc si na tom středu pak můžeš přidat ještě něco navíc, když si tam seženeš vypínač do té druhé pozice. Leží mi to doma, tak stačí jen říct.
jezek napsal(a):
tak změna a informace pro všechny!! Protože jsou němci buzíci a neuměj malovat všechno je jinak.. zde na obrázku ETK to vypadá, že se dá kryt přepínače koupit jako náhradní díl..
na obrázku č. 11
nicméně po objednání přijde jen krytka na díru, když tam ten vypínač není.. takže se omlouvám za mystifikaci, kryt přepínače prostě jako díl objednat nejde a musí se koupit celý vypínač.. takže sorry a já si du krytku dát do poličky..
Mohl bys mi prosím zjistit tedy cenu celého přepínače. Dik.
Zatím spolu, zatím živ.
Nevali se Vam nekomu doma prebytecny origos vypinac na Dakara? Me jaksi prestal vypinacovat a vzhledem k chladnym ranum to je bez vyhrivani na pikacu.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Ja uz to mel rozebrany a nevim co s tim. Prepinac jaksi necvaka, tedy nedrzi v obou krajnich polohach. Neprisel jsem cim to je.
Jak jsem psal. Me proste nedrzi v krajnich polohach. Po prepnuti v nem necvakne jako driv. Neprisel jsem na duvod ani po rozebrani. Zrejme unava materialu. Takze shanim nahradu.
Ďalší problém ktorý sa mi objavil je nafunkčnosť vyhrievania lavej rukoväte. Vyriešené.
Detaily v téme: http://bmwgs.cz/f...ost_134241'03 BMW F650GS Dakar '14 BMW F800GS