Poridil jsem si tuhle super bundu. Bohuzel ma jen molitanovy paterak. Rad bych jej vymenil za neco bezpecnejsiho. Poriizovat si a nosit klasicky paterak pod bundu nechci. Nebyla by rada jaky paterak a kde koupit aby sel do teto bundy?
A nebo jinak. jak resite paterak vy?
Upravil spea - ToM dne 18.06.2010 21:47
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
http://www.jofama...rter-l2-6/
Nevím velikost kapsy tvé bundy, ale tenhle páteřák mám
v STR Graffiti a je dost tlustej, těžkej a tvrdej - tak jak má být.
Výška 47 cm, šířka uprostřed 27 cm, nahoře a dole 17 cm, hloubka cca 2 cm.
Záleží jak je ta kapsa pevná, aby ti necestoval po zádech.
Jezdím pod bundou s normálním páteřákem s ledviňákem, mám pupek a nezavazí.Každý páteřák, takto všitý v bundě, je na nic, pokud nemáš na sobě bundu stejně pevně, jako kobinézu.Tzn. jako salámové střevo. Toť můj názor.
Já z bundy vyhodil molitany a pořídil jsem si tohle. Je to dobrý i kvůli rychlé záměně na silnici, když jedu třeba jen v dresu a začne pršet, jen přehodim vršek a chrániče pořád na sobě.
- na silniční motorce pod koženou kombinezu samostatný páteřák Knox
- na enduro chráničkový komplet (košili) Alpinestars
- na cestování a tůristiku jsem letos přestal používat samostatný patéřák díky oblečení Rukka - ten co mají integrovaný v bundě je udělaný jako plástev, že parádně dýchá, člověk se pod ním nepotí a bunda sepnutá s kalhotami sedí tam kde má = minimální snížení bezpečnosti jsem vyměnil za výrazně komfortnější variantu (což třeba v horku v Řecku jsem fakt ocenil) ... a mimo jiné, jde dokoupit do jakékoliv bundy