Ahoj všem, potřebuji poradit kde má pojistku ta malá zásuvka co je u 1150 gs vlevo dole na plastovém krytu starteru. A dále pokud víte zda se dá použít pro nabíjení baterie. Měřil jsem to zkoušečkou ale proud mi tam nejde . Dík všem za radu.
I cesta je cíl ...
Myslím že tam pojistka není je to zapojeno přímo na startér nebo já to tak mám .Použít na nabíjení baterie jde a je tam právě na to udělaná.Je to přímý obvod přes startér na baterii. Jestli že ti tam nejde proud odšoubuj ten plast. kryt a zkontroluj přívodní kabel někde to máš asi uklepaný
FID a zásuvku jistí dle mého názoru společná pojistka 15A viz obrázek... Nevím jak máš motorku dlouho a jak ji znáš, tak doufám, že Tě neurazí banalita, která mě napadá na prvním místě. Zkusil bych odmontovat ten plastový kryt startéru se zásuvkou (drží na jednou šroubu) a zkontroloval bych zda je na zásuvku napojen konektor pod krytem...Jestli to měl někdo sejmutý, tak tam ten "štekr" mohl jednoduše při zpětné montáži zapomenout zapojit.
MaO přiložený následující obrázek:
Neurazím se ale kryt na starteru už jsem dole měl a šťáva není ani v tom štekru, jen to bylo lehce zaoxidované ale jak je možné že FID ukazuje a dole nic ??? Pak by to muselo být jištěné jinak a jinde.
I cesta je cíl ...
Vše OK moc děkuju všem, znovu jsem kouknul na tu 15ku a byla špatná, ale ne prasklá klasicky kdy uprostřed kousek chybí ale jen mikroprasklinka která nebyla okem ani vidět. Dal jsem novou a dole v té zásuvce už šťáva je .
I cesta je cíl ...