Řešil už někdo vypínání světlometů? Mám 1150ADV kde už z výroby je místo vypínače jenom krytka, takže světla svítí při startování a taky třeba při jízdě po lese kde to ve dne není vůbec nutný . Jak se to dá dodatečně vyřešit tak nějak esteticky nejlépe. Dík za odpovědi.
pri startovani svetla vypina rele alespon me u 2003 jinak uz jsem videl ze nekdo namontoval origo vypinac a prej to slo bez problemu ze tam jsou konektory
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
http://cgi.ebay.d...dZViewItem ebay tam se da sehnat vse novej se taky da koupit cenu si zjistis sam na jejich strankach staci vedet katologovy cislo nebo pres rele a podobny vyp jako na pridavny svetla moznosti je opravdu dost
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Tak schválně co ti v Autecu řeknou za cenu
- musí se koupit celý domeček i s vypínačem
- kabel s konektory u některých modelů GSA je a u některých není, u všech GSA by pod krytkou v domečku nemělo být vůbec nic nachystaného. Já měl tu verzi kde nebyl ani kabel
- pokud se to nezměnilo, ten vypínač by oficiální cestou vyšel asi na 5000Kč plus práce