aký to má efekt ??? Je to lahšie , viac koní , alebo len proste lepší zvuk ?
Chcel by som laďák no bojím sa toho , že pri cestovaní ma po 100 km začne bolieť hlava z toho hluku .
spiritgs napsal(a):
aký to má efekt ??? Je to lahšie , viac koní , alebo len proste lepší zvuk ?
Chcel by som laďák no bojím sa toho , že pri cestovaní ma po 100 km začne bolieť hlava z toho hluku .
já jsem se celá léta bránil tomu,dát si něco takového na motorku,nakonec sem tomu podlehl a koupil jsem tu z inzerátu ýsvod s koncovkou od Ztechnika
z motorky sem vymontoval 20 kg katalizátoru+ origo výfuk a namontoval ysvod s koncovkou o váze 3 kg,papírovej filtr jsem nahradil KN filtrem.
dělá to trochu rambajzale nic hroznýho,jel sem stím 700 km bez jakýchkoliv bolestí hlavy,motor jede úplně jinak,má mnohem lepší zátah,je to nesrovnatelný stím,když je tam katalizátor,spotřeba na těch 700 km mi vyšla na 5,09/100 při svižné jízdě,s katem to bylo 6-6,5/100
toto je moje osobní zkušenost
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Už ho jezdim cca 1500 km , rozdíl cca 7kg od serie , motor začíná kroutit 1800ot a jde krásně lineárně , spotřebu jsem zatim neřešil užívám si ten krásnej bublot...
bendapneu napsal(a):
Tak konečně zastoupení pro ČR , super !!!! http://www.bikeparts.cz/
já ho už mám..... a super
asi jsem nepochopil smysl nákupu ZACHa. To co mají na stránkách pro 1100GS je vlastně originál vejfuck s hlasitějším tlumičem. Tak nějak mě to vychází, že za 15.000,- to bude dělat akorát větší rámus. Co s tím? A když mám vohnilej celej vejfuk, tak mám peška. Zřejmě.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak já teda musim říct, že to rozhodně není o žádnym rámusu!!! Mám se Zachem a Y-svodem najeto 4500km a jsem naprosto spokojen. Úplně se změnil průběch motoru, krásně tahne od spoda, necuká a navíc míń žere!!! Zvuk je naprosto úžasnej. Jen hlubokej bublák, žádnej řev. A ta váha, co jde dolu s demontáží katu je taky dost znát. Takže si myslím, že nějaký úvahy bez vyzkoušení jsou naprosto zbytečné!!! Vážně můžu jen doporučit
Upravil ivanvojta79 dne 02.07.2010 08:27
bmw
bendapneu napsal(a):
Tak konečně zastoupení pro ČR , super !!!! http://www.bikeparts.cz/
já ho už mám..... a super
asi jsem nepochopil smysl nákupu ZACHa. To co mají na stránkách pro 1100GS je vlastně originál vejfuck s hlasitějším tlumičem. Tak nějak mě to vychází, že za 15.000,- to bude dělat akorát větší rámus. Co s tím? A když mám vohnilej celej vejfuk, tak mám peška. Zřejmě.
Vím o člověku kterej to vyřešil 17kou vrtákem udělal do origo vejfuku větší díru a zvuk je taky úžasnej...
Ovšem o průběhu kroutícího momentu neříkal nic.
Ne každopádně dobrej laďák a případně i svody jsou každopádně poznat na chování motoru. O tom není pochyb. Sám mám BOS a jsem max. spokojenej.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
ivanvojta79 napsal(a):
Tak já teda musim říct, že to rozhodně není o žádnym rámusu!!! Mám se Zachem a Y-svodem najeto 4500km a jsem naprosto spokojen. Úplně se změnil průběch motoru, krásně tahne od spoda, necuká a navíc míń žere!!! Zvuk je naprosto úžasnej. Jen hlubokej bublák, žádnej řev. A ta váha, co jde dolu s demontáží katu je taky dost znát. Takže si myslím, že nějaký úvahy bez vyzkoušení jsou naprosto zbytečné!!! Vážně můžu jen doporučit
No jo, ale to jsem v nabídce na uvedeném webuhttp://www.bikepa...-GS---R--/ nenašel. Tam je jen upravenej originál. Samozřejmě KN filt, Y svod a laďák je něco jiného, než ta úprava originálního vejfuku i s katem. Navíc není zřejmé, zda má člověk odevzdat stávající vejfuk na úpravu a nebo je to takhle dodáno "celé". Ale s tím už jsem se nezabýval. Prostě mě překvapilo, že tam nebyly ty Y svody.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
bendapneu napsal(a):
,,kolego"* koukal jsem na historii tvých příspěvků a výsledek : si snad nikdy nic nepochválil , vše špatně , všechno víš nejlépe cóó.....
Jo, tak to jsi trefil. Jsem nejlepší a nejchytřejší člověk na planetě, takže mě jsi povinován úctou a tudíž mám u tebe pořádnou vychlazenou Plzeň jako satisfakci nebo pokutu za urážku majestátu
Vím o člověku kterej to vyřešil 17kou vrtákem udělal do origo vejfuku větší díru a zvuk je taky úžasnej...
Ovšem o průběhu kroutícího momentu neříkal nic.
Ne každopádně dobrej laďák a případně i svody jsou každopádně poznat na chování motoru. O tom není pochyb. Sám mám BOS a jsem max. spokojenej.
Náhodou, mě kromě hmotnosti na originálu nic nevadí. Je to takovej cykloplašič. To si tak člověk jede v klidu lesem, před ním je hejno cykloušů a když je v bezpečném oblouku míjím - podotýkám, že pomalu, nejsem žádnej závodník, tak jich půlka málem popadá z kola, jak se leknou, co se to tam najednou objevilo za stvůru Tvůj názor, že je to zvuk jako dobře rozšlapaná Singrovka znám, ale mě se to líbí Časem asi na nějaký úpravy dojde, ale zatím to ještě neuhnilo
zetor napsal:
Nemáte někdo náhodou ZACHa na R1150GS prodej...?? Měl bych zájem....
http://www.bmwgs....ad_id=9959zetore stejne ti pude jen o zvuk udelam ti dobrou cenu k nepoznani od originalu
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Párkrát je nabízel Bob, z toho jeden mám já:-). Mám ponechaný katalyzátor a už z dřívějška jen K&N filtr a upřímně - zlepšení zátahu ano, ale nijak obrovské. Víc dělá celá trojkombinace výfuk/K&N/Y-svod.
Ale pro mne je podstatné že Zach v mých očích dobře vypadá, má nádherný zvuk a má homologaci (kvůli cestám do zahraničí).
Ivan napsal:
Párkrát je nabízel Bob, z toho jeden mám já:-). Mám ponechaný katalyzátor a už z dřívějška jen K&N filtr a upřímně - zlepšení zátahu ano, ale nijak obrovské. Víc dělá celá trojkombinace výfuk/K&N/Y-svod.
Ale pro mne je podstatné že Zach v mých očích dobře vypadá, má nádherný zvuk a má homologaci (kvůli cestám do zahraničí).
Y-svod už mám...zátah s ním je znatelně lepší...teď už mi ke štěstí chybí jen ten výfuk...ZACH by se mi opravdu líbil...