Zdar ve spolek.mám asi 2měsíce Schubertku C3 ,vše OK ,jen se chci dotázat zda je normální že při cca60km/h se samo (větrem) sklapne plexi, hledí,(ne ta tmavá clona) popř. dá li se to nějak přitáhnout aby k tomu nedocházelo.Dříve jsem měl různé přilby ale žádná to nedělala;
Upravil kim dne 15.07.2010 16:19
Čau!Kámoš jí má a říkal to samé,takže asi jo.Jen mluvil myslím o vyšší rychlosti,jenže on má RT,takže za tím jeho plexi to udělá asi až při větší rychlosti
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Normální stav,u Uvexu to taky dělá-jen nevím vjaké rychlosti. Prostě asi záleží na velikosti plexiskla na motce. Teď se mě to zavírá i při 30km/h páč mám vychozený polohování pléga na blembáku
Jedu? Tedy žiju!
stejný problém, stačí rozebrat plexi a uvidis aretaci, tu zajistuje pacicka, ktera se opira o vystupky v plexi a hned za ni je plast na ktery je potreba nalepit trochu nejlepe americke pasky, pozor ne pod ni ale jakoby na zada ty packy, ja nejdriv zkusil 3 vrstvy, to bylo moc tak 2, porad moc, nakonec jedna vrstva pod kazdou packu a plexi drzi akorat, preju uspesne vyreseni
Upravil jpbmw dne 15.07.2010 22:04
jpbmw napsal(a):
stejný problém, stačí rozebrat plexi a uvidis aretaci, tu zajistuje pacicka, ktera se opira o vystupky v plexi a hned za ni je plast na ktery je potreba nalepit trochu nejlepe americke pasky, pozor ne pod ni ale jakoby na zada ty packy, ja nejdriv zkusil 3 vrstvy, to bylo moc tak 2, porad moc, nakonec jedna vrstva pod kazdou packu a plexi drzi akorat, preju uspesne vyreseni
Rozumím dobře ; podlepit ty packy co se s mima vyndavá plexi tak,aby nedošly až do té zadní polohy(o tu vrstvu jedné pásky?)jako aby se neopřely až o to hranu?
Já nevím, nedovedu si představit jet ve vyšší rychlosti s otevřeným plexi, maximálně nechávám 1 zoubek a krčím se za štítem. S C3 jsem spokojen, jen nevím, proč od doby co jsem si ji pořídil mi kamarádi začali říkat "pí_o" a vždy když ji sundám mi olizují hlavu .
Jirina1 přiložený následující obrázek: