moje zlatko ide len na jeden valec, na zimny spanok som ju ulozil niekedy v polovici novembra do nevykurovanej garaze, pred tyzdnom som ju chcel prestartovat ale vobec nechcela ist, a ked som ju na siedmy krat presvedcil tak sla len pod plynom a bez syticu... potom som zistil ze pravy valec je studeny... hovorim si fasa odisla mi sviecka, tak som ju tento tyzden zobral k nam do dielne a supol som do nej fungel nove brisky /boli v nej bosch platinum/ vysledok stale ten isty... na radu kamarata som prehodil fajky zo zapalovania.. nic sa nestalo, vysledok stale ten isty, prehodil som opat sviecky... skratka pravy valec je stale len taky vlazny ze sa mozem rukou drzat vyfukoveho zvodu a teplo som zacitil len ked som jej trosku pridal,... ked vyberiem sviecku z praveho valca tak je mokra
nemoze to byt stary benzin lebo lavy valec ide furt dobre
nemoze to byt zla sviecka lebo som dal nove, potom stare a furt rovnako
nemoze to byt zla fajka lebo som ich medzi sebou vymenil a furt rovnako
nemoze to byt dojebany vstrekovac lebo sviecka je mokra a motorka zacala strielat do vyfuku
som s toho dost zufaly lebo ked som ju v zime odstavil tak sla ako hodinky, ventily, podtlaky, vsetko nastavene
zajtra ju veziem ku doktorovi francuzovi na vysetrenie, ak ma niekto z vas napad kde je pes zakopany prosim dajte vediet, ...dalsi kamarat mi hovori ze to moze byt zaoxidovane ukostrenie nejakeho kablu s pravej strany zapalovania.. co znie logicky
skratka ak ste mali niekto podobny problem budem vdacny za kazdu radu
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 01.02.2008 21:35
Tak to je ono,já to tenkrát taky jen nadzvedával.Jelikož uš je to aspoň 3 roky,tak si vzpomínám mlhavě.Je tam konektor.Zkus zahejbat dráty,případně rozdělat a prostříknout.
BMW R 1100GS vzor kačer
Kua,Bohušu,ty jak zavětříš gořalku,tak si nejrychlejší.Hmlha se rozišla pomalu.Je to uš 4 roky,tak proto se mě to pletlo...V tom konektoru je jen drát od paliv.čerpadla a kontrolka... BMW R 1100GS vzor kačer
Přesně tak. V létě jsem vytahoval baterku a potom pravý válec nešel. Mrkni se na kladku na pravé klapce. Bovden plynového lanka končí v takovém štelovacím šroubku. Jak zvedneš nádrž, potáhneš bovden a ten vyskočí z toho šroubku-a pravé válec je furt" pod plynem". Stačí zasunout konec zpátky a je to...taky sem se z teho málem osypal
zatial si to neviem dost dobre predstavit zeby vyskocene plynove lanko sposobovalo ze pravy valec nepali ... ale dobre vediet pozrieme sa zajtra aj tam aj na ten konektor
raptor> psal jsem to tu asi pred tydnem, stalo se mi neco podobnyho. Bylo to opravdu lanko na pravym valci - zkus nasucho otocit plynem, jestli ti klapky sklapnou na obou stranach stejne (predtim si zkoukni ulozeni lanka, samozrejme)
Když sundaváš plastovej kryt, na pravé straně nádrže, kterej kryje uchycení nádrže, často se stává,že tím krytem,jak ho vytahuješ z gum, povysuneš bowden z jeho držáku nad kladkou. Pak si rozhodíš synchronizaci,jak tady píšou výše pánové a startuje to jen na půl plynu. Po nastartování to vrčí jako prdlý na jeden válec a při ubrání plynu to obvykle zdechne.
Zkontroluj si tedy vedení plynu až ke kladce, zda bowden vede až do té dorazové trubičky a není opřený o její hranu. Když se mi to stalo prvně docla jsem se taky vyděsil,ale závada to byla vskutku primitivní.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Mě se to stalo hned jak jsem ju koupil a pořád mě nešlo do hlavy,proč tak vybruje a chcípe.Ale i tak jsem na ni sednul nechal sytič běžet a vydal se na evidenční kontrolu.Až pak jsem doma zjistil čím to bylo,samozřejmě po obvyklých procedůrách jako je výměna svíček atd.
BMW R 1100GS vzor kačer
dakujem za vase rady, bolo to to plynove lanko kua uz zasa spokojne tika na dva valce
a chcem sa este verejne podakovat doktorovi francuzovi za ustretovy pristup, bola to sice banalita ale jeho pristup ako mechanika aj k malickostiam z neho u mna robi PANA MECHANIKA
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 01.02.2008 20:18
nemam s timhle zkusenost, neprihodilo se mi to, ale velkou mam radost ze dvo veci
1. ze se nasla rychle chyba
2. z ochoty vsech tady na foru co se snazili
3. takze dluzis flasku vsem!!!
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
No a já byl zrovna tejden pryč. Tahle banalita se stane tak 100 lidem za rok. To je nečastější závada na 11x0. A já u toho chyběl sakra, takže nic nedostanu.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Sorry za kriseni mrtveho threadu, ale mame ty velikonoce, ze... hlasim se do klubu, privezl jsem si opravenou a vylestenou nadrz, nahodil a hodinu stravil resenim problemu s nepalicim valcem. Achjo