zdravim chlapi! V poslednich dnech jsem si vsiml velkeho ubytku oleje z motoru. po ujeti priblizne 300km se mi ztratilo asi pul okynka oleje. pod motorkou to louze nedela, ale celej spodek mam olejove oroseny. nejvice nekde pod pravou stupackou. resil uz nekdo tenhle problem? masina ma 92tis.. Dik!
Nemáš málo dotažený vypouštěcí šroub nebo ti pod ním chybí těsnící podložka?
Případně nedotažený olejový filtr nebo ti zůstalo ze starého olejáku těsnění nalepené na bloku a nyní tam máš těsnění dvě?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
teda koukam, dobre jsem se koukal a z hlav to prece jen nebude. udrzby me dela tonda, predpokladam, ze by tu chybu neudelal, ale mozne to je. mam tesne pred udrzbou, tak se s nim domluvim. mozna mi ta motorka jenom blbe stoji. utikal nekomu takhle prevodpvy olej? kazdopadne se mi nechce sundavat nadrz kvuli oddelani padaku.
PPetr napsal(a):
teda koukam, dobre jsem se koukal a z hlav to prece jen nebude. udrzby me dela tonda, predpokladam, ze by tu chybu neudelal, ale mozne to je. mam tesne pred udrzbou, tak se s nim domluvim. mozna mi ta motorka jenom blbe stoji. utikal nekomu takhle prevodpvy olej? kazdopadne se mi nechce sundavat nadrz kvuli oddelani padaku.
Psal jsi o ztrátě motorového oleje, najednou se bojíš o olej převodový???
To co jsem psal si můžeš škrtnout,když ti dělá udržbu Tonda.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /