Nevite nekdo, kde v Praze ci okoli prodavaji boty SiSi? Chci si pred koupi vyzkouset velikost 43 CrossFire. Jak sem pochopil z diskuzi, je to vazna konkurence pro AlpineStars Tech8/10 nebo Gaerne SG10.
dikec
Naprosty souhlas s Milanem. Vyzkousel jsem a v terenu otestoval ledacos (vcetne GS2), ale pokud si cenite svych kotniku a jinych casti nohy, tak nakonec u CrossFire skoncite. Podle mne do terenu nic lepsiho neni.
Mám je tři roky a nemají chybu. Co do bezpečnosti, volnosti pohybu, nepromokavosti a krom toho jsou dostupný díly, takže každej kousek na botě, kloub, přezku atd, můžeš jednotlivě vyměnit. A jsou krásný
Jo a ještě jsou dost pohodlný a izolujou, tedy nepromrzaj!!!
Maiali nel Fango!
Diky vsem za odpovedi, takovy nazor jsem si take udelal po prolezeni vicera diskuzi... Netreba zakladat dalsi, jen mi prosim poradte, kde je najdu! Pokud jsou nej, tak je prece nekde mit musi!
Mají je v KTM v Boleslavi a pravděpodobně i ve Vlašimi, tam jsem je objednával, ale ze známosti, ale koukám, že je možná vzali ODTUD. A potom tuším někde na Moravě je měli....
Maiali nel Fango!
Ted jsem kupoval SIDI adv gore
Dovozce je motopalic a dodva Hubikum
Internetovy obchody jsou levnejsi ale nevyzkousis
Mi nakonec udelali cenu stejnou s vyzkousenim u Hubika
Jsou super, teda ty boty říkám si hurikán
to morabo: skutečně se v nich dá jezdit v dešti a nohy zůstanou suché ?
Já mám předchozí model Flex Force a ty po čase protečou
to pipo: já chtěl původně SRS, ale když jsem zjistil jak blbě se v tom chodí, asi jako ženské na štyklu, tak jsem se vrátil ke klasické podrážce. Ale vyzkoušej si to sám
PetrAT, 3X: V dešti se mi do nich fakt nedostala ani kapka a to jsem jel jednou asi 400km v šíleným plaváku, kdy i spousta aut stála schovaná na pumpách. Měl jsem teda přes vršek boty nepromok, ale jinak jí byla naprostá většina normálně vystavená vodě. Taky jsem už hodněkrát stál ve vodě dost nad kotník a taky nic, stejně, jako když je myju wapkou přímo na noze, což dělám pravidelně. Prostě se mi ještě nepodařilo, aby do nich nateklo, ale pokud budeš běhat ve fakt vysokým brodu, tak Tě samozřejmě ochrání leda rybářský holinky.
Upravil morabo dne 17.08.2010 06:05
Maiali nel Fango!