v pátek sraz na Lukoilu v Pardubicích-Popkovicích ,cca v 15.30hod. Čas bude do té doby upřesněn aby to stíhali i přezpolní,třeba Jihlaváci
kdo chce,nechť se přidá...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hele,budu mít ještě nějaký lítání po návštěvě,tak uvidim jak to stihnu
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
to víš,v sobotu se na Stresorech zadařilo
Tak za prvné.. mám informace že jsi asi po 10 zásunech a pak stříkáš jak švestkovej knedlík...(takže všechno stíháš) za drauhé jsem se doslechl o té (řekněme lehce zajetá RETROPANÍ z kasáren) co jsi ji strkal ten tvůj slídivej plajzák do nosu, do ucha.. Aleš ji zná
Upravil Remus511 dne 15.09.2010 07:47
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Jo a prý je to dvouhlavňoFka(ješte že sis pořídil ten parádní nemoh a nosíš brejle).. Ještě pořídit kýbl a hadr na vytření
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
cau, na machov jedu taky, a celkem rad bych se k vam pripojil jestli muzu pokud me teda vezmete kdyz jsem z hradce
čímž jsem se chtěl zeptat kudy pojedete kolem hk (nebo přes?) a kdy bych se k vám moh připojit, páč se mi 2x nechce jet do pardubic a pak zpátky do hk cestou do machova :-)
Upravil Fila dne 15.09.2010 11:23
R 1100 GS
Fila : pojedeme po obchvatu kolem HK,takže c Pce na Březhrad,tak na nás mužeš počkat v Kuklenách(jsou to Kukleny,že jo? ). Telefon mám v profilu,tak se dej vědět.Jinak v tom problém nevidim
Fila : pojedeme po obchvatu kolem HK,takže c Pce na Březhrad,tak na nás mužeš počkat v Kuklenách(jsou to Kukleny,že jo? ). Telefon mám v profilu,tak se dej vědět.Jinak v tom problém nevidim
ok, v patek se nějak dopolko ozvu jestli stíhám. Jinak předpokládám,že se prostě nějak přemotáte přes HK a pojedete po hlavní směr Jaroměř, že? takže si myslím, že než abych vás honil někde po HK tak si na vás počkám za kruháčem na Jaroměř nemyslim si, že bych vás přehlíd akorát tě potom asi poprosim, jestli bys mě třeba prozvonil, až budete vyjíždět z Pce, abych mohl počítat 20 minut na příjezd do hk a nečekal na tom kruháči hodinu
R 1100 GS
si zavoláme,nebudem to tady nějak extra řešit...Přez město se mi nechce píchat,kor v pátek a přez mechov
Pošli mi číslo na muj tel. a já Ti cinknu.Třeba v pátek až dojedu domů,bo pojedu z Tábora na moto a telefony zásadně za jízdy nezvedám
tak čas 15:30 na čerpačce Lukoil zatim platí.Mluvil jsem i se Starostou a měl by to ztihnout...
cao, jsem v kutne hore a pomalu se taky budu stacet na machov, tak pokud by nevadil uplne prespolni, tak tam v tech 15:30 taky budu. Teda pokud najdu ten lukoil
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.