Nějak se mi nedaří vložit fotografii, ale je to vidět na šedivém Adventure 2008, přímo na fotkách od BMW. Fotky jsou v příspěvku Nové BMW Adventure 2008, 2 strana
Plech pod motor může být hlavní kryt nebo jen prodloužení sériového a nebo plech na centrálním stojanu. Bez fotky se těžko dá říct, o čem mluvíš. Je to na všechny modely, na 2008 se právě řeší úprava ale úchyty se liší podle modelového roku.
Ocelová výztuha (vlastně další masivní šucplech) mezi duralový a motor je vidět tady:
Ten je parádní, do toho bych taky šel.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
blíž to má k tomu od TT, v reálu je to normální dural nebo co v barvě duralu, ne jak to vypadá na horní fotce od tomáše TT při západu slunce
říkám si hurikán
Jen pro info - plech s dírama zespodu má asi takový efekt, jak přídavný křídlo na sériové Fabii..
V kamení se to naprosto rozerve a zdeformuje. Plech má udělat lyži, po které se třeba v brodu motorka líp přetáhne přes balvany a ne aby to chytalo jako struhadlo...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Pokud tam ale ty díry nejsou, tak to bude působit jako pěkné úložiště bahna, které se jenom těžko dostává ven. Zatím mám plech na hlavní stojan TT a po jízdě je plný bahna. Dost jsem o těchto dvou (TT / Wunderlich) uvažoval, ale nějak nejsem pořád rozhodnutý. Wunderlich plech mě připadá dobrej, navíc má v předu výztuhu - takové účko, které je přišroubované k motoru mimo 4 hlavní šrouby. Tuhle výztuhu si myslím že TT kryt nemá a je potřeba ji doplnit ocelovou výztuhou. (Tomas TT - prosím oprav mě, jestli to tak není). Ocelová výztuha TT je asi hodně dobrá z hlediska pevnosti, ale zase má gumový blok, který se opírá dole o motor, což nevím jestli je úplně ideální.
Jacobyen napsal:
Ahoj, nevíte kde koupit tenhle veliký plech pod motor? V Autecu nevědí, prý možná TT, ale v katalogu 2008 není.
Díky moc,
Tomáš
Zkouším to po dlouhé době........ nevíte někdo, kdo tenhle plech vyrábí?? Moc se mi líbí a nemůžu ho nikde sehnat
jedná se o tento plech
Jarda-vopic přiložený následující obrázek:
[43.72Kb]
na svý sem si dělal šusplech sám,ten co tam byl se mi vůbec nezamlouval,teď tu ještě jednu dvanáctku mám ,možná by se to dalo udělatchtělo by to lepší fotku,zjistím plech co stojí,pokud to nejde sehnat,jde to udělat
To Radose:Ty výstupky na grave plechu se mi moc nelíběj, blbě to bude klouzat po kládě a tak
To Bistricke: Jo jo, udělat jde všechno, ale není to otestovaný. Testování je na tom vždycky to nejdražší. Až to zjistíš, dej vědět, zajímá mě to. Ale ty šrouby by chtělo určitě nějak zapustit.