Ahoj chlapi, jen tak pro Vaše info co se mi stalo před 3mi týdny na dálnici Olomouc - Mohelnice.
Valím tak 170-180 a nepociťuji nic nestandardního. Když sjíždím do Mohelnice tak se mi nějak divně chytá kolo do kolejí vyjetých v asfaltu kamiony, jde mi i těžko zahýbat a říkám si, kua předek jsem píchnul... Skočím na benzinku, v předku mám jen 1 atm...!
Dofouknu na 2,2... evidentně nic neuchází tak valím dál. Doma po dalších cca 100km je vše v pořádku, nic neuchází...
Prostě mi ušlo přední kolo na polovinu tlaku někde na dálnici, nepamatuju si že jsem nabral nějaký výrazný hrbol, žádná rána, nic...
Takže děkuji bohu že to neušlo všechno. Vám přeji aby se Vám to nikdy nestalo.
Me takhle zniceho nic odesel na prednim kole ventilek. Nejdriv jsem si v zatacce rikal,co tam bylo vyjety koleje a chvilku na to byla masina skoro neovladatelna. Neprijemny to teda bylo.
Aktualne 1250 GSA HP
Tohle se mi stalo celkem třikrát během první sezóny s GSem. Prostě najednou ztráta tlaku, ale defekt žádný a po dofouknutí byl zase dva nebo tři měsíce klid, než se to stalo znovu. Vždycky k tomu došlo při rychlejších přesunech po dálnici a asi to není úplně neznámý problém, protože je o něm zmínka i v manuálu (uvolnění ventilků působením odstředivé síly ve vysoké rychlosti.) Při první příležitosti jsem ventilky vyměnil, a od té doby je pokoj.