Možná je to blbost, ale chci si nalepit na přilbu - zezadu a časem na kufry (které ještě nemám) reflexní samolepky. Když už máme tento web, rád si tam nalepím GS nebo GS - www.bmwgs.cz , hlavně aby to v noci při nasvícení svítilo. Přiznám se, že ne vždy jsem ten, který jen předjíždí a jsem rád, když jsem vidět. Na kufry by to měli lepit rovnou už výrobci kufrů - jejich logo by mohlo být na zadní straně v reflexním provedení. Jednak jim to bude dělat reklamu a jednak to bude při nasvícení svítit a zvyšovat naši bezpečnost.
V místním obchodě bmwgs jsou podobné nálepky za úplně symbolickou cenu, ale jsou malé a nejsou v reflexním provedení. Měli by jste zájem o reflexní nálepky ve větším provedení ale hlavně reflexní? Že bychom společně přesvědčili místní obchod, aby rozšířili nabídku a nebo si to mám nechat vyřezat sám v nějaké reklamce? V místním obchodě jsem se teda ještě neptal ale ukrást logo bmwgs.cz je mi blbé.
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Nekteri vyrobci kufru to tak delaji,mam par let od Grave a na kazdem kufru je jejich logo udelane z reflexni samolepky. dokonce i na drzacich kufru je reflexni logo. Aktualne 1250 GSA HP
napiš Milošovi, je to admin.. (ať to nemusíš krást ), jinak já si zrovna před měsícem nechával vyřezávat proužky s nápisem "BMW MOTORRAD" (na kufry) a naší www adresu firmy (na přilbu)... drahé to nebylo, ale paní mi tvrdila že tahle reflexní zelená je poslední metr čtverečný v republice a už nebude ale příjde mi to divny..
Upravil lako dne 31.10.2010 21:17
Over than 250k km on BMW GS bikes
Klidně si logo nebo jeho část vezmi, hlavně, když to pomůže dobré věci. Zde http://www.bmwgs....cle_id=140 pak najdeš loga ve více rozlišení ap.
Kdyby náhodou měl někdo známého v reklamce a udělal reflexní loga za dobrou cenu, tak napište. Nechal bych jich udělat "na sklad". A pokud by byl o to zájem, tak můžu oslovit reklamku v Prostějově, co mě občas něco dělá, jaká by byla cena. Ale jde o to, kolik by se samolepek dělalo a v jaké velikosti.
Miloši,
díky, máš to někde ke stažení i v křivkách?
Grave jsem neviděl nasvícené. Jen ve dne. Tak jsem to asi přehlídl.
Begr - Zdeno, jsem myslel, aby to svítilo bíle, protože nevím, jak ta červená odráží. Logická je vzadu červená, ale myslím, že ta bílá bude ostřejší. Máš to i na hliníkáčích bez černého komaxitu? Mrknu na web.
No, nebudu z toho dělat vědu, jen jsem chtěl spojit nálepkový tuning s pasívní ochranou. Mezi náma, až to bude zas*ané, tak jsem zvědav, jak to bude reflexovat......když to stejně hned tak někdo neumyje.
O.K. Dělám samolepky na letadla, teda nechávám si dělat. Dostat to do těch křivek není problém, ale proč dělat udělané, že? Zkusím to, co tady nadhodili kluci, když ten jeho sortimen je takový motorkářský. Zůstane to i pro ostatní.
Dík.
Upravil IvoM dne 01.11.2010 11:45
To IvoM: Bystřovi ty nálepky svítí jako čert. Musel jsem za nim v noci po dálnici se sluneční clonou. Řekl bych že je to dobré. Já teda používám žlutou (smailíky), protože ta je křiklavá i ve dne. Není to sice moc pěkné ale je to účinné jak v noci tak i přes den
Splněný sen moje 1100GS
taky bych měl zájem o nějakou, kdyby byly... navíc by člověk poznal ny první pohled kolegu z fora...
Upravil SHREK JAN dne 01.11.2010 18:28
Jezdím tak, jak umím...
Panove ak nekdo spravi samolepky reflexne tak kupim.
Miloš.ja si chcem dat tvoje logo na zelenu reflexnu vestu aby ma spoznali že som s tohoto webu,ked ju budem použivat na cestach po československu.