ja tiez silno premyslam ze pojdem ale mam dilemu ci zobrat hrocha alebo ist na volakom pozicanom endurku alebo skutri
dost ma odradili reci o tom ako sa sol podpisala na stave motoriek, dost mi prekaza pocit kurvit si motorku v slanom naleve kedze viem ake devastacne ucinky sol ma
raptor napsal:
ja tiez silno premyslam ze pojdem ale mam dilemu ci zobrat hrocha alebo ist na volakom pozicanom endurku alebo skutri
dost ma odradili reci o tom ako sa sol podpisala na stave motoriek, dost mi prekaza pocit kurvit si motorku v slanom naleve kedze viem ake devastacne ucinky sol ma
A ještě k tomu to mlácení o asfalt, když bude klouzat...
raptor napsal:
tuto dilemu bych vubec nerešil-prece si nebudeš zasírat od soli vlastního hrocha,keď si můžeš půjčit cizí bike
Jedu? Tedy žiju!
Jednou na Bigovi a styrykrat na Perak 250, toho mi ukradli a zustal mi pavik. Vymena za Stadion S11, kteryhn musim vytunit, aby zvlad ty kopce, tenle rocnik nedam. Je to ale super akce... Becko blahopreju k budoucimu potomkovi a bude to baworacek, nebo hondicka?
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Vodnik : špatně formulovaná otázka pro Bečku... Měl jsi se zeptat : A bude to kluk,nebo dítě?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
holka
už sem zkoušel nadhodit, že bych jí vzal sebou. V cca 2 týdnech stáří by byla na 100 procent nejmladší účastnicí. Navíc by se hned otrkala a otužila A strejda Fífa by jí přebaloval, když bych já nemoch. Ale bohužel ani s těmahle argumentama sem nepochodil a budeme muset zustat doma oba dva
hlavně, že je pivo ftlamě
becka napsal:
holka
už sem zkoušel nadhodit, že bych jí vzal sebou. V cca 2 týdnech stáří by byla na 100 procent nejmladší účastnicí. Navíc by se hned otrkala a otužila A strejda Fífa by jí přebaloval, když bych já nemoch. Ale bohužel ani s těmahle argumentama sem nepochodil a budeme muset zustat doma oba dva
Copa Bečko kdybys předělal báwo na 3 krát 3 s vytápěnou sajdou? To by možná klaplo, né?
Vodnik přiložený následující obrázek:
[90.18Kb]
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
becka napsal:
holka
Já že bych něco přebaloval?????sice stím už mám nějaké ty zkušenosti ale bylo to jen v nejkrajnějších situacích a bolto vždy řádnej trest pro mě
takovej trest si Bečka nezasloužím
když ho miluješ není co řešit