Jo hezký PFka. Bohumil se Zmijonem, se hned pozna, že jste kamoši.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Bohumil a Zmijon: ..nevim jestli jsem to přehlédl, ale kde máte ty kelímky kam vám mám hodit nějakej ten šesták, aby ten rok 2011 byl opravdu PFinančně lepší ????? ....
Ale, samozřejmě přeji také všechno nejlepší a všem a bez ohledu na politickou příslušnost, věk, zdravotní stav, finanční prostředky a i těm dětem do Afriky přeju všechno nejlepší a hlavně zdraví
jo a ty co už mají řidičáky (takových tu moc není) tak těm přeji kolama dolů do nového roka
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Taky přeji taky všem pěkné vánoce a štěstí na cestách v novém roce. A když to začalo fotkama, tak taky jednu "vánoční" přidám. (Kamarád mě požádal o trochu ozdobného a voňavého chvojí...)
fotku musíš zmensit 800x600 a v názvu obrázku nesmí bit háčky a čisla.třeba blabla. pak klikneš na url a mezi to ten obrázek vložíš. Napřed ale klikneš na nápis odpovědět pod poslednim přispjevkem.
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil a Zmijon: ..nevim jestli jsem to přehlédl, ale kde máte ty kelímky kam vám mám hodit nějakej ten šesták, aby ten rok 2011 byl opravdu PFinančně lepší ????? .... hmm! Wink
Mencas-mě nic nedávé já su ščasné tak jak su,pěkně u ohníčku s kámošama gde koluje flaša slivovice.Že se to opčas zvrtne,no bóže žijem enem jednů
Kupredu spatki ni krok...
la sarutul in fund iti dau prioritate si sa vezi daca esti mai bun ca mine,in 2011 va urez un an bun si sa va distrati de sarbatorisi abia astept sa ne intalnim in Romania sarbatori fericite
Ja Vam prajem tiez vsetko najlepšie v novom roku a dufam,ze ten nasledujuci aj ja konecne budem majitelom nejakeho krasneho GSA,po ktorom dlhodobo tuzim
Upravil black333 dne 20.12.2010 18:08
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97