vzhledove moc pekna. Nevite, jake ma parametry ta membrana ? sloupec/prodysnost
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
Pekny, dobre ze uz delaj tu membranu vyndavaci. Kazdopadne 400€ uz taky neni malo, to bych snad dal radsi o 100 vic koupil s vyndavacim goretexem. Treba tuhle taky z pola
Moc pekny oblecek.Jelikoz jsem bohatej,preci jenom bych chtel neco lacinejsiho.Byl jsem na 100% rozhodnutej koupit to lonske Pharao to v piskove barve bunda za 250 a kalhoty za 200 €.Ted ale delsi dobu premyslim o tom sedem oblecku od pardala za necelych 5000 Kc.Moc se mi na tom libi,ze jdou odepnout obe vrstvy.Tak ted babo rad.A kdyby neporadila zadna baba,mohli by jste poradit vy zkuseni.A kdyby jsi sem pardale zavital,psal jsi,ze bude jeste neco v lednu.Tak dej vedet kdy.
Nebýt BMW,už bych znovu nezačínal
Moc pekny a vzhledem k bezpecnosti i super barvy. Jen ty barvy jsou zaroven i nevyhoda.
Cerny Pharao jsem ted pral po 2 letech poprve, ne ze bych byl takovy prase, ale dost verim v likvidaci membrany.
Reseni by bylo fakt vyndavaci goretex.
Mám Pharao letní i zimní a maximální spokolenost,ale tohle je na mě moc světlý.Pěkný,ale světlý.Už se vidím jak to mám pokydaný hořčicí a omastkem z pečenýho bůčku
jo, to vypada dobre, chcu poridit neco ted pres zimu, abych to mel nachystane zkraje dalsi sezony a idealne vyuzit i nejake slevy
bohuzel nemozu najit na webu pola nikde o tomto ani zminku, moze me nekdo ze schopnejsich pomoct nejakym odkazem? dik!
Luboss napsal:
...Už se vidím jak to mám pokydaný hořčicí a omastkem z pečenýho bůčku
... tak si ber při občerstvení navrch nepromoky...
Jo, líbí se mi to taky. Škoda, že mi příští rok jakýkoli nákup čehokoli na motku nehrozí. Zařizuji novou dílnu a na tohle penízky nezbudou... snad další rok...
Hlavně aby si to zase nepořídilo tisíc lidí a nestal se z toho stejnokroj...
Upravil radosek dne 30.12.2010 16:30
No vidiš to je nápad na zlepšovak, šnůrky na zipy do podpaží :-). Jinak to POLO je pekny, jeste jsem nemel priležitost nastudovat parametry a materiály, ale myslím že system větrání máme lepší, neb předpokládam že velkej větrák v podpaží nemaj, a ten je fakt moc prima. A cena 400Eur je jen za bundu? Membrana bude urcite neco jako POLO-Tex? JO a jinak na dotaz výše stale ještě jsou k dipozici velikosti XL od šedé kombinace, v Reflexní je snad ještě po par kouscích všechno a další velikosti šedé XS, S ... až 5XL budou v pulce ledna.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Spea - ToM napsal:
A co http://www.polo-m...m_store=pl. Cena je luxusni. Koupil jsem ji ke konci leta a nedam na ni dopustit.
Jak to prosímtě můžeš nosit a nestydět se při tom...???? Nestojí to čtyřicet kolíků a ani nafukovací to není...
Vypadá moc pěkně, z Pola se dají pořídit moc hezký věci. Mám odtamtud lehoučkou letní bundu s odepínacími rukávy a je to praktické i funkční i při pěším výletu na motodovolené...
Upravil radosek dne 01.01.2011 17:01