zdravím, nevíte o nějakých motoobchodech v Ostravě a okolí, kde by měli trošku větší výběr MX brýlí?
vzhledem k tomu, že nosím dioptrické brýle, tak s výběrem MX brýlí mám trošku problém .. jednak mi pod ně musí vejít ty dioptrické a druhak musí pasovat do přilby BMW Enduro
.. zatím jsem měl OTGčka a nějaké Progripy, které mi do krosové helmy vešly v pohodě, ale oboje jsou moc velké na to, aby se vešly právě do té BMW přilby
případně jestli někdo neřešil podobný problém a jak ho vyřešil?
Hoj,já to vyřešil brýlema od Thoru... Nemám sice BMW helmu,ale UVEXku,ale brýle nosím taky.A ty Thory mi jsou parádně...
na čumendu třeba tu http://www.motopa...nacka=THORKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mám Thor Hero Skull ( ty už vozim jako náhradní a jen s čirým plégem) a teď mám nově koupený ty Thor Hero (1487,-) bylo k nim v cěně i zrcadlový plégo.
Hele s tou velikostí průzoru Ti nepovím,ale mužu to nějak oměřit pokud chceš
Jinak ty první Thory mám už 3 roky.Je teda pravda,že je mám už lepený a jinou gumu,ale je fakt,že dostali záhul...
Upravil Kubrt dne 30.12.2010 19:40
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
přes net je kupovat samozřejmě nebudu, musím to vyzkoušet, ale kdybys mi ty tvoje Thory přeměřil, tak by to bylo super .. stačí vlastně na výšku .. díky moc
takže : přes molitan na výšku je to cca 9,5 cm,na šířku cca 17cm.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
9,5 jo? .. to by mohlo být ono .. teď jsem to pro jistotu zkusil znova a i když Progripy i OTG mají cca 10cm, tak ty OTG tam v nouzi nějak nacpu, asi jsou jinak tvarované ..