Zdravím, mám dotaz, pořád se mluví o tom, že na kufrech nesmí být ostré hrany, ale třeba originál kufry na yamahu mi nepřipadají zrovna zaoblené. Ptám se taky proto, že mám doma už delší dobu jedny dělané, a nevím, jestli je mám vůbec na motorku napasovat nebo se na to vybodnout.
jawaha přiložený následující obrázek:
Ono každý jeden kufor má dajaké hrany, či to je už pár milimetrov alebo doslova centimetre ako trebárs Zega Pro alebo traxy, asi tak veľmi nezaváži.... hlavné je aby tam dajaký uhol bol, možno by mohol okomentovať niekto kto kufre vyrába
Čo sa ja pamätám tak sme sa učili že hrany na autách majú mať minimálny polomer okolo 2mm tak si myslím že sa týka aj moto a doplnkov. Určite je na to nejaká norma alebo vyhláška len teraz neviem ktorá :-)
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw
tomukur napsal:
Čo sa ja pamätám tak sme sa učili že hrany na autách majú mať minimálny polomer okolo 2mm tak si myslím že sa týka aj moto a doplnkov. Určite je na to nejaká norma alebo vyhláška len teraz neviem ktorá :-)
je to přesně tak jak píšeš, poloměr 2mm o dalším omezení nic nevím
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS