Dostal jsem pozvánku na nový web. Vypadá to, že je určený nejenom pro příznivce našich BMW, ale pro vyznavače všech strojů se dvěma koly a jedné stopy...
"Ideou tohoto webu je aby se zde mohli scházet lidé z okolí co propadli kouzlu jízdy na dvou kolech.
Ale asi mou největší motivací je vytvořit partu lidí na pohodové vyjížďky."
Tak tohle je motto nového webu a pokud někdo bude mít zájem vědět, kam jezdí lidi z Klecan a okolí, ať mrkne ...SEM...
Radosek napsal:
Dostal jsem pozvánku na nový web. Vypadá to, že je určený nejenom pro příznivce našich BMW, ale pro vyznavače všech strojů se dvěma koly a jedné stopy...
no jestli se tam bude schazet stejna zběř jako na RC letisti v Klecanech, tak... tak se ti tam mozna bude libit...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
...no jestli se tam bude schazet stejna zběř jako na RC letisti v Klecanech, tak... tak se ti tam mozna bude libit...
Jakube,
relativně dlouho jsem rozmýšlel, jestli mám Tvůj příspěvek komentovat, či nikoli. Protože jsem ale toto vlákno založil, udělám to. Je to ale zároveň naposled, co reaguji na JAKÝKOLI Tvůj příspěvek na tomto webu.
Mohl jsi si všimnout, že Tvé plky dost lidi štvou. Proč to nepřiznat, i já mezi ně patřím. Nediv se. Své pubertální kydy cpeš do míst kam nepatří. Jeden případ za všechny je toto vlákno:
Nechápu souvislost mezi RC letištěm v Klecanech a nově založeným webem, kde je motto:
Ideou tohoto webu je aby se zde mohli scházet lidé z okolí co propadli kouzlu jízdy na dvou kolech.
Ale asi mou největší motivací je vytvořit partu lidí na pohodové vyjížďky.
Ať hledám sebepodrobněji, nikde nenacházím zmínku o RC letišti.... asi jednomu z nás unikla pointa...
Takže:
- Buď my mimopražští nesplňujeme Tebou stanovená kritéria a nejsme dost IN. V tom případě je to tak, že Tě nikdo nenutí strkat nos mezi lidi o které nestojíš a věř, že v mnoha případech je to vzájemné...
- Nebo máš potřebu ventilovat přetlak Tvých - dle (mnohdy jenom) Tvého názoru - duchaplných a vtipných žvástů. Potom Tě poprosím ať si založíš své vlastní vlákno s odpovídajícím názvem a tam se můžeš realizovat jak Ti bude libo a nikomu (snad kromě Admina Miloše) to jistě vadit nebude...
Na závěr:
Je mi jasné, že mě počastuješ sprškou duchaplností Tobě vlastních.
Prosím, nedělej to.
- Zaprvé to bude na škodu tohoto oznámení, protože se ze s dobrým úmyslem napsaného vlákna stane smetiště, a to nebylo cílem.
- Zadruhé stejně již, jak jsem výše slíbil, nebudu pokračovat v této nešťastné konverzaci a pouze se podpoří proti mé vůli rčení jednoho z mých kamarádů:
"...zdáli vypadal jako b.l.b.e.c , ale až teprve když jsem přišel blíž, zjistil jsem že je to pravda..."
Buď prosím tak laskav a v případě svých budoucích komentářů přemýšlej, než něco napíšeš. Pokud před psaním ale přemýšlet nehodláš, potom slovy klasika
"...vyvíjej činnost jakoukoliv, hlavně ale jinou..."
Radosek napsal:
Je mi jasné, že mě počastuješ sprškou duchaplností Tobě vlastních.
Prosím, nedělej to.
hele Radosku, mezi nami je rozdil.
Pro mne jses k*eten, pro tebe jsem kr*eten zase ja.
Ale ja ti to malokdy rikam...
Takze zpytuj sve svedomi v prve rade ty.
Tohle neni jedine forum, na ktere dlouhodobe chodim. Z islamskych for jsem zvykly na pritomnost fakt drsnych exotu... uznavam, ze mas take dost naslapnuto ... ale porad nemam potrebu te komentovat ci stalkovat (NAROZDIL OD TEBE).
Ten Klecansky motoklub, co jsi sem poslal, je proste LEGRACNI.
Nejenom proto, ze od listopadu jses tam jediny registrovany, mas tam (z tech celkem 24 prispevku snad tretinu, ale hlavne jak tajemne jsi to tady podal.
To se nedalo nereagovat.. zvlast kdyz jsem v Klecanech pomerne casto.
Upravil hicks dne 13.02.2011 14:41
17 cm
servisak napsal:
Jak tak na to koukám a čtu ty vlákna tady tak pro tebe Hicksi je **** asi každej viď??
hele ja ti nevim... s jednim clenem fora mam nove firmu, s dalsima se vidam celkem casto, ja myslim, ze to je porad stejne.
Hixe bud milujes, nebo nenavidis
Ale v te vasi skupince:
- Rados
- TOLI
- Mr. GS
mam hoodne fanousku to bezpochyby
17 cm
Radosek napsal: ...člověk prostě musí přijít blíž...
...a mit trochu filipa
17 cm
Mamma Mia napsal:
Je tu někdo z Klecan nebo okolí? Já pocházím ze Zdib a to už je jen kousek:-))
nazdar máňo, tebe jsem neviděl ani nepamatuju
jinak k tomu webu.
Ano, je to "postarší" záležitost. Koncem loňské sezony jsem si řekl že bych mohl něco takového udělat.
Mezitím jsem pracoval na mém hlavním webu ODKAZ ten "klecanský" jsem odložil taknějak k ledu.
Ale letošní sezona se pomalu blíží, takže jsem si řekl proč to neskusit.
"klecanský" je spíš takový pracovní název. Pokud někoho napadne nějaký smysluplnější budu rád.
Ostatně je to již na webu vše napsáno
Begy napsal:
"klecanský" je spíš takový pracovní název. Pokud někoho napadne nějaký smysluplnější budu rád.
Ostatně je to již na webu vše napsáno
nazev je myslim dobrej, komplikovane/nesrozumitelne je to oddeleni od TDM webu, zvlast kdyz to mas barevne uplne stejne.
17 cm
caute, rad se s nejakym vyletnikem potkam a svezu bydlim na Ladvi
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
Mamma Mia napsal:
Hěle klucí, co blázníte, myslím, že polovina z nás je tady buran jak stehno, včetně mé maličkosti, ale o tom to přece není!!
Nesnáším kastování podle společenských poměrů a toho co mám za mašinu a jestli je nová nebo ne.....s tím se mezi lidma čím dál častěji setkávám a je mi z toho blbě... a myslím, že ani sem tohle nepatří! Výsměch a nadsázka jen proto, že nějaký pokus vesnickejch kluků jako výše uvedenej motoweb Klecanskejch motorkářů má zatím málo členů, no co je na tom???
hele ale ja jsem v prvni rade diskutoval s Radoskem... a to hlavne nad formou, jakou to prezentoval.
V tehle kombinaci to proste legracni bylo.
Ja jsem tady ten posledni, kdo by resil na cem kdo jezdi... na to jsou jini experti.
I tenhle web BMWGS:CZ, kterej mám ráda a ráda sem chodím, nemohl mít asi na úplném začátku ihned tisíc členů ne? Všechno nové se musí nějak vyvíjet, nejde všechno hned, ale jestli to někdo tak umí, tak mu gratuluju. A navíc mně tady začíná posledních pár měsíců štvát to, jak si tady lidi sice s vyhvězdičkovanejma nadávkama musej pořád skoro v
no ja nemam problem prestat psat Tolimu, Radoskovi a spol. co jsou za ****** ******, i jsem to navrhoval
Ale jsem FAKT zvedavej, jak to vydrzi ta druha strana.
17 cm