Chtel bych si nechat udelat u lojzo.cz vnitrni tasky do originalnich hlinikovych kufru bmw. Nenechaval jste si je nekdo delat/nevite, jaky rozmery mam pozadovat? Do bocnich kufru se mi zdaji vhodne tyhle http://lojzo.cz/d... i kdyz sirka 23cm se mi zda malo, ale s topcase si nejsem jisty. Merit to jde mizerne, protoze jsou na tech kufrech zkoseniny. Vlasne by ta taska ani nemela mit tvar kvadru ...
Kdybys to nechával dělat, možná bych se přidal, záleží na provedení. Napiš k Lojzovi jak to udělat, podle mne stačí vnitřní rozměry a když jim pošleš i foto, oni si už poradí. Origo kufry jsou takové kvádry a doporučoval bych dvojitý zip po stranách aby se po rozepnutí odklopil celý vršek tašky.
Oslovil jsem firmu Lojzo sám. Přišla odpověď, ať kufry změřím, že tašky udělají. Změřil jsem a poslal s tím, že nepožaduji řemen přes rameno, výztuhy ani boční kapsy, jediné co bych chtěl je v horní části dva souběžné zipy aby se dala "odklopit" celá horní část. Lozo má v nabídce tašky cca za 500,-, nevím jak jsou udělané, ale taška podle mého návrhu by prý byla mnohem pracnější a stála dvojnásobek, čili cca 1000,-. Tak jsem to zrušil, protože i SW-Motech chce za luxusní tašky s polstrovanými boky, bočními kapsami a řemenem přes rameno kolem 600,-...
Tašky Lojzo mají popruh přes rameno,boční kapsu zhruba formátu A4 a zip prostředkem,což není moc praktický. Raděj bych tam taky viděl zip dvojitý a tímpádem odklápěcí horní díl. Mám je do kufrů Begr.
Volil bych i menší velikost,protože když jsou plný tak se blbě vyndávají a vsouvají do kufru přes horní hranu.
Jestli budete zadávat rozměr,tak bych asi volil míry prostupu tašek v místě hran. Ona ta taška se uvnitř kufru stejně rozteče páč to nemá pevný boky.
Od toho SW Motech to je pěkná cena
Upravil misak dne 10.04.2011 18:00
Jedu? Tedy žiju!
Já to u Lojzo určitě zadávat nebudu, chtěl jsem tašky bez popruhů a kapes a napsali že budou stát dvojnásobek co jejich standardní tašky. Asi mají práce dost...