Ahoj, no vzhledem k tomu, že mi tady bliká na obouch stranách stránky reklama na Rockway se zimní slevou z 7999 na 4999 a nepřišel jsem co za tu cenu nabízí. Při klepnutí na ni se mi otevře Adventure 2011 za 5999 Kč.
Honza
Jestli se nepletu tak Adventure 2011 je za 5999 a model 2010 za 4999. Ale vsechno je to na shopu, na kterej te to odkazuje. Staci tam hledat mezi textilnim oblecenim.
v reklame je napisano-ADVENTURE 2011 Zimní cena 4 990,- takze ja bych rek, ze cena je tejch 5 000 a neni nic jednodusiho jak vzit do ruky telefon a zavolatpardalovi a treba se ho zeptat kdy zacnou ceny jarni.
holubb napsal:
v reklame je napisano-ADVENTURE 2011 Zimní cena 4 990,- takze ja bych rek, ze cena je tejch 5 000 a neni nic jednodusiho jak vzit do ruky telefon a zavolatpardalovi a treba se ho zeptat kdy zacnou ceny jarni.
xbenkju napsal:
Ahoj, no vzhledem k tomu, že mi tady bliká na obouch stranách stránky reklama na Rockway se zimní slevou z 7999 na 4999 a nepřišel jsem co za tu cenu nabízí. Při klepnutí na ni se mi otevře Adventure 2011 za 5999 Kč.
Honza
Ta reklama je stará, protože ještě nedávno byl Adventure 2011 green za 4999 a teď koukám je už za 5999.
Čili reklama je správná, ale stará, dříve to tak bylo.
jj, zimni cena skoncila a uz je cena jarni. Jak jsem vsude avizoval, povedlo se mi domluvit na zimu levnejsi vyrobu ale ted na sezonu uz to je proste drazsi. Banner musim opravit ale kolem vystavy nebyl cas, tak snad zitra.
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz