neviem ako vy ale mne sa to už zdá trápne jak sa všetci snažia napodobniť desing bmw cestných endur (honda, triumph, ducati . . . ) to si nevedia vymysleť vlastnú cestu a nekopírovať ten zobák furt do okola? a ´tato multicesta má ešte aj ten zadný blatník jak 1150
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw
První motorka se zobákem byl DR BIG, takže můžeme říkat, že BMW kopíruje BIGa Přesně tohle říkali i v Triumphu, když jim u nového 800 XC vyčítali BMW zobák.
Mě se taky líbí. Ale cestovním endurem bych ji nenazýval. Seděl jsem an ní v Itálii. Půjčil mi ji tam jeden němčour. Co s ní vyváděl cestou dolů z Passo Mendola... jel s ní jako na supersportu, vysedal do boku... a držela jako přišitá. Všichni jsme byli v rolích statistů. Ale je to dost malá motorka. Lehoučká, ale malá. Spíš takový FUNBIKE. Ale jede jako čert. Jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že borec má přes dva metry.
Multistrada NENÍ cestovní enduro...je to cestovní HyperMotard...navíc v italském duchu, kde praktičnost ustupuje designu...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."