Ahoj,nadobro mi odesel rukavovy zip u rallye 2 bundy,nemate nekdo zkusenost s vymenou nebo tip na nekoho kdo by to vymenil?Diky moc.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Tak mne zase odešel pro změnu hlavní zip. Příští týden jedu prubnout jedno krejčovství, kde mi po telefonu řekli, že zipy u bund měni. Prý i "motorkářské". Otázka je co řeknou až uviděj Rallye 2 Poreferuji jak jsem dopadl.
GS 1200 R Adventure
Já jsem rozbitej zip na kožený bundě řešil výměnou jezdce. Zašel jsem do galanterie a za 30Kč zakoupil malý kompatibilní zip a bylo za pět minut hotovo...
F650GS (2005)
Bohuzel jsou poskozene ty zamky a zip se rozjizdi,takze jezdec to nezachrani,pristi tyden mam cestu do Prahy tak zajedu tam co sem dal odkaz Mali a uvidim.Radsi bych aby to spravil nekdo kdo ma zkusenosti s motooblecenim.BMW ty zipy ma ne zrovna odolne,na Streetguard 3 bunde me hlavni zip odesel po tydnu a to si na sve veci davam pozor.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
Někde po netu jsem objednal silnější ( masivnější ) zip s kovovým jezdcem.
Je sice asi o 2cm kratší, přesně na míru jsem nesehnal.Sousedka mi to vyměnila a maká to spolehlivě. Řek bych že ten nový zip je lepší než ten původní.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Tak jsem nakonec využil tento link, děkuji za tip, (mám to při cestě z práce) a dneska jsem tam R2 odevzdal. Velmi příjemná paní mi dala na výběr ze zipů, vybral jsem kovový co vypadal, že by mohl něco vydržet. Hotovo bude ve čtvrtek, tak uvidíme. Sumasumárum i s expresním příplatkem cca 600,-. Za mne spokojenost, profi a fajn obsluha, to mám rád a doufám že takový bude i výsledek
GS 1200 R Adventure