ahoj tak sem přišetřil a objednal z fc-moto.de schuberth c3 (vyšla na 10 700,- !!).
Chci se zeptat jak dlouho jste na zboží odtamtud čakaly, jestli je tady někdo kdo už něco bral.. Tata si tam bral C3 worl gloosy a čekal na ni tak 3 týdny. Je to běžné??
Upravil lako dne 18.07.2011 11:23
Over than 250k km on BMW GS bikes
Objednaval jsem nekolkrat,nejdriv to bylo asi za 3 dny doma. Jednou to ale trvalo mesic,nevim jestli zbozi nebylo skladem i kdyz v eshopu tak bylo vedeno. Uz jsem byl i docela nervozni,platil jsem kartou a ne nadobirku,ale hlavne,ze jsem se dockal
objednávala jsem 2x, jednou i vracela a vždy bez problémů, šlo o oblečení, do týdne to bylo doma.
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
před 14dny jsem posílal dotaz sčo se tam děje..? napsali mi že v Schuberthu mají dovolenou..
Ale dnes už mi dorazila!
Over than 250k km on BMW GS bikes
Kluci, potřeboval bych trochu poradit.
V FC-moto je C3 za hezkou cenu, tak přemýšlím, že do ní pujdu.
Jen jsem nikdy nějak ze zahraničí nenakupoval. Jak se to provádí s platbou? Na dobírku, s tím, že na poště zaplatím v CZK?
A jak by to bylo s případnou reklamací? Dá se s nima jednoduše domluvit meilem v ANG? Proběhla by reklamace bez problému?
Díky za rady a zkušenosti...
F800GS
Platit muzes kartou, nebo ti to priveze DHL a budes platit pri prevzeti v Kc. Delal jsem oboje,kartou to je tusim o chlup vyhodnejsi.
Reklamaci jsem zatim nedelal, ale vim, ze nekdo musel menit velikost kalhot a dopadlo to dobre, ale docela se to tahlo,mpac ji pry nemeli skladem tak to trvalo snad mesic.
Maily v EN muzes bez problemu, jen nekdy komunikuji rychle a nekdy skoro vubec,ale jako celek jsem nikdy nemel problem jen se nekdy trosku dyl cekalo.
Nakoupil jsem tam už za dost peněz, objednávám i pro kolegy. Výměna zboží i reklamace bez problémů. Pokud měníš velikost napiš tam, že pokud je dodací lhůta delší než 14 dní (uprav dle svých představ) chceš rovnou vrátit peníze.
No cena je to luxusní ale musel bych si někde vyzkoušet nějaké velikosti. Co jsem zkoušel Frantovu, tak mě dost tlačila někde okolo spánků.
Ale v úterý jedu do Prahy a v Inveltu by to šlo, né?
F800GS
přesně tak jsem to udělal.nalítal jsem s ní už cca 2000km a sedí stejně,takže se mi nezdá,že by se nějak moc vymačkala,super větrání a krásně tichá.Sice dodávka za 14 dní od platby,ale to vydržíš.
Upravil rick dne 16.06.2013 13:59
oranžová dvanáctka
Jo jo, vím o ní.
Každopádně, abych se přiznal, tak ta skvělá cena C3ky u FC-MOTO byla jen proto, že cena na jejich stránkách byla uvedená v librách, což jsem na německých stránkách nečekal, takže planý poplach...
Helmu jsem našel za hezkou cenu tady: http://www.automo...sy-silver/
takže asi tam v úterý zavítám...
F800GS