lidi problém. Do teď mi to bralo pod 4l a najednou 5,8 - 6litrů. Jízdní vlastnosti pořád stejný. Kde je chyba???
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Kolko maš najete kilometru.Ja mam okolo 500 km a žere mi to okolo 4 litre.Ked to maš v zaruke tak si stim nelam hlavu a odnesto do predajne nech sa na to pozru
Filtr je novej. Budu muset na diagnostiku. Nevíte kde nejblíž ji dělají?? Jsem z chomutova.
Počkej,zachovej paniku. Zkus jít vylučovací metodou od toho nejednoduššího-ty naše eFka se zase až tak nek.urví... Co třeba benzín,víš gdes tankoval....?
Mikes
Nově s KTM... :-)
Mikes napsal:
Počkej,zachovej paniku. Zkus jít vylučovací metodou od toho nejednoduššího-ty naše eFka se zase až tak nek.urví... Co třeba benzín,víš gdes tankoval....?
Měřil jsem to na třech nádržích a pokaždý jsem natankoval jinde takže benzínem to spíš nebude.
Ahoj, už si to nejak vyřešil? Ja mam podobnej problem. Nedostanu se pod 4,6l at jedu jak jedu.
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
kéž bych se taky dostal k týhle hodnotě. Meřil sem to ted dlouhodobě na ceste po Madarsku. 4,5 l při ceste na dálnici rychlostí 100km/h když jedu svižnejš tak se to nepatrně zvýší, ale stejne mi to příde dost. Mam to řešit? Jiný abnormality nepozoruju. Je to Dakar 00 já mam cca 80kg
BMW f 650 GS Dakar 00
BMW f 650 GS Dakar 01
www.offroad.h2omaniaks.com
Já mám 07 a jela sem s tim místama i 150km a furt tahle lidová spotřeba.
Já bych zavolala do Bychla - jak sem psala v příspěvku Autec x .... ten mechanik fakt vypadá že naprosto ví, třeba Ti ho spojí a zeptáš se a poradí čím by to mohlo být. ale asi bych to řešila, páč v papírech je 3,2l při 90km/h na vzdálenost 100km a 4,3l při 120km.....
Honza ofroudak napsal:
Ahoj, už si to nejak vyřešil? Ja mam podobnej problem. Nedostanu se pod 4,6l at jedu jak jedu.
Bohužel nevyřešil. Vyjel jsem další dvě nádrže a spotřeba 5,9 a 6 litrů. Je fakt že z 90procent jezdím naplno. Objednal jsem iridiový svíčky KN filtr a laďáky tak jsem zvědavej jestli se nedostanu na deset na sto
ja kdyz dal na bandita 1200 ladak tak jsem jezdil o litr a neco vice..cili uz radsi neexperimentuju..a to jsem to ladil na brzde sice to pridalo 14 koni ale nikdy vice..to spis ty svicky..mozna ze mas problem s palivovym filtrem..ma se menit u 2002 po 40tkm a strsi modely drive ale jestli jsi taknoval zle mozna to bude tim..
Novej napsal:
Honza ofroudak napsal:
Bohužel nevyřešil. Vyjel jsem další dvě nádrže a spotřeba 5,9 a 6 litrů. Je fakt že z 90procent jezdím naplno. Objednal jsem iridiový svíčky KN filtr a laďáky tak jsem zvědavej jestli se nedostanu na deset na sto
Tak jsem namontoval laďáky a spotřeba spadla na 4,5 - 4,8 (6 nádrží) pak jsem namontoval KaN a spotřeba povyskočila na 5 - 5,3 (4 nádrže) Přestalo to chcípat a mám lepší spodek ale stejně mne síří že to žralo tak hodně když to bylo všechno original.
jasný, při běžné jízdě mám spotřebu 3.48l , a kdyz obcas vykloubim pravou ruku, tak 3.8l. Sice bych bral větší nádrž, to časté tankování je občas pitomý, ale spotřeba zas jak skutr.