vie niekto kde sa da v cechach a este lepsie na slovenklu zohnat alebo aspon kusiet oblecenie REVIT!? bol jeden obchod ale uz nie je v cz. link je prazdny. najblizsie som nasiel v rakusku.
vdaka za info
Případně v Třebíčí a ve Vrbovce v Praze. Sand Ti doporučím, dneska jsem se byl projet a měl jsem tam všechny 3 vložky a thermo prádlo ... zima mi byla jen na ruce
aha tu http://www.moto-t... maju teraz za 12tis cz. ale cez zimu jazdit nebudem tak pockam este. je novy model tak mozno aj tak zlacneju. len asi budem musiet predat moje terajsie oblecenie dovtedy
vdaka za info
Pertla napsal:
Milan V> Bílá je krásná, mám jí taky Letos najetou 20tis. Km a pral jsem to 2x A v pohodě, jen nohavice jsou tmavší, ale nic drastického.
V bílé jsou ty hadry pěkné, to je pravdaJá bych se v tom ale cítil jako pekař nebo mlynářKamarád nevěděl za co utratit, tak šel do new oblečení a koupil si ty bílé, jak jsem to viděl v komb. s bílím GS, které jsem mu děla podle své ADV..ee díky, všeho moc škodí
Milan V přiložený následující obrázek:
jak píše Pertla taky sem kupoval v meteorsportu v akci 1+1 tuhle akci už měli na výstavě v březnu a pak jí měli ještě jednou někdy v červnu? asi tak nějak koupil sem tam http://motodenik....o-nar.html goratex a vyšlo mě to asi na 14 000,- ... kdyz mám jenom termovložku tak kolem 4°se jezdím jenom v termoprádle jak dám i nepromokavou tak si myslím že pod nulou neubude problém. Zasraný to taky moc není jenom bacha u tohodle modelu, když tam není nepromokavá vložka oblečení je durch během 3minut ale pokud je teplo tak to celkem rychle uschne
Pertla napsal:
Milan V> Bílá je krásná, mám jí taky Letos najetou 20tis. Km a pral jsem to 2x A v pohodě, jen nohavice jsou tmavší, ale nic drastického.
ako a cim si to pral? nasiel som nieco na americkych strankach ale u nas sa to asi nebude dat kupit. je to nieco na nepremokanie v com sa to pere a potom este aj strieka.
mne sa tiez paci defender ale zas viac stoji biela podla mna nie je az taky problem. aspon to bude vyerat pouzivane a nie ako ked by som to prave kupil cierne nechcem lebo v tom teple co obcas je sa neda vydrzat a cierna este pritahuje