Ahoj..koukal jsem tu po vláknu a nikde jsem nenašel..pokuď to tu už ale někde je a neumím heldat omlouvám se...
no a teď k tématu... jelikož jsem delší dobu mluvil o tom že bych si chtěl pořídit nové termoprádlo tak mi ježíšek donesl od firmy termovel či jak se ten bazmek jmenoval...bylo to první vrstva ale bohužél po oblečení jsem zjisti že mě to všude táhne kouše a dře..tryčko bylo z více materiálů a výrobce usoudil že tam kde se člověk asi nejvíce potí změní materiál a ten mi yl velice nesimpatický o trenkách které jsem si ani nezkusil mluvit nebudu....dusiď používám klasické a asi to nejlevnější co používá naše drahá armáda od firmy jitex a jsme celekm spokojen jen mi na něm vadí že po jednom použití je dosti cítit a to mi příjde že se zas až tak moc nepotím...
proto se ptám co používáte vy??jde mi asi orpavdu jen o sodní vrsvu co jde přímo na tělo a asi jen tryčko..trenky nesnesu hlásím předemblushing
Tisickrate omylane tema.
Napr. zde http://www.bmwgs....rowstart=0 Devold skutecne funguje, osobni zkusenost. Bude ale stat mozna dvakrat tolik co Jitex.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Devold. Stojí ranec, ale tvoje prdel to ocení a nejen ona. Nemá cenu kupovat nějakou levnou věc, když je to na tělo. Moira není špatná, ale po dni smrdíš jako rasupytel. V Devoldu 3 dny v létě a potom přemáchnutí v ruce a další 3 dny OK. A to jsem smraďoch.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Sohlasim s Medikem. Teda ne, že je smraďoch (neměl jsem tu možnost), ale u mne vítězí Devold. Za 45 let lyžování jsem vyzkoušel snad vše. Jediná první vrstva, která nekouše a několk dní nesmrdí. Napiš zdejšímu členovi s nickem Aldisek. http://bmwgs.cz/p...lookup=380 Před Vánocemi jsem u něj objednával za cca 10 kKč a stihl to do dvou dnů....
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Aldisek ...... super domluva a ochota nade vše..... jen možná pokud v tom nejsi zběhlý a nemáš přehled, omrkni si ty hadry na netu popř. ozkus v krámě, když jsem tam byl já, tak nebyl ještě připravený na nějaké zkoušení jako na běžném krámě...psal se teda ještě rok 2011 a tuším říjen ....ale jinak Aldu doporučuji ... a devold take....jen to nepůjčuj nikomu ve svém okolí, nebo už je neuvidíš a budeš zase chodit v obyčejnýc hadrech
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Dovold vrele doporucuji. Mam doma trika jak Jitex, tak Moiru a Devold rozhodne vede. Jezuch mi navic dodal nekolik paru fusekli a od vanoc na nohach netocim nic jineho. Prijemne na noseni, nemam v nich problem kdyz se mi spotej nohy. Panimama dost jezdi na kole a moooc si triko chvalila na zacatku zimy, kdy byla hodne chladna rana. Jezdi denne na kole do prace. Pred prvnim vypranim jsem mel trochu problem se svedenim. Po vyprani to ustalo. Cena moc privetiva neni kdy Devold patri rozhodne do vyssi cenove relace, ne-li nejvyssi. Casem uvazuji o druhe vrstve.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Ja jsem uz dost let spokojenej s Moirou, ale je fakt, ze smrdi a to nejsem z tech, kteri by se potili.
Chystam se na Devold a fakt jsem zvedavej na porovnani.
Ale pokud jde o thermo vlastnosti Moiry, tak super. Letni light triko funguje jak ma, chladi, odvadi pot... Moira Trio v zime topi jako prase, fakt dobry.
to Alda: zkus něco jiného a z Moiry tak nadšený nebudeš...komfort Moiry je bída
Ale na ostré enduro pod chráničovou košili také vozím Moiru, ale po každém ježdění to jde do pračky
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Já používám přímého konkurenta Devoldu a to Icebreaker. Je to ze stejného materiálu (přírodní merino vlna) a funguje to neskutečně oproti Moiře (duo, trio) nebo něčeho z coolmaxu. vyzkoušel jsem toho celkem dost a toto je první z čeho jsem nadšen. Ale je to stejně jako u Devoldu... Zaplatíš za to. Kupuju to v síti prodejen Hudy Sport...
Tož tak!
Upravil SPEEDY dne 03.01.2012 07:23
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Vjetrnik napsal:
to Alda: zkus něco jiného a z Moiry tak nadšený nebudeš...komfort Moiry je bída
Ale na ostré enduro pod chráničovou košili také vozím Moiru, ale po každém ježdění to jde do pračky
Blby je, ze dokud sam nevyzkousis vsechno tak proste nevis. A vyzkouset vsechno neni zadna sranda, kdyz zname ceny. Takze sazim na rady a zkusim ten Devold. A verim, ze lepsi bude
Roman Jakub napsal:
Do zimy Devold, do tepla jedině fuse. Nejlehčí řadu.
Není nic lepšího: http://www.dorso....kavem.html
To musíš být robocop, jak jsem četl složení - polyamid, polyester a stříbrný vlákna. Zlatá bavlna a nebo vlna, té ropy v létě na těle bych se bál.Spíš opupínkoval. Ale třeba to někomu funguje.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz