chlapáci jak ma být naštelován zadní tlumič na 06,mám ještě ADV s ESA a tam to poznám bez problému za jízdy ale na ADV 06 kroutím a nic??Nebo špatně chápu..
tom3
A jde ti o predpeti pruziny(tam zalezi na tom jak je unavena),nebo o stelovani odskoku?
Upravil vevis dne 24.02.2012 16:49
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kdyz mas pocit,ze je to takova uskakana koza,spatne zehli nerovnosti tak na tom hydrostelu o par cvaknuti uber.Jestli na to sednes a motorka hodne klesne,casto jdes na doraz a motorka na rozbity silnici jakoby plave,tak naopak trochu pritvrd.Ten hydrostel ti pouze stlacuje pruzinu.
Sice 1200gs nemam,ale princip bude stejnej. Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
tomaspelant napsal:
chlapáci jak ma být naštelován zadní tlumič na 06,mám ještě ADV s ESA a tam to poznám bez problému za jízdy ale na ADV 06 kroutím a nic??Nebo špatně chápu..
nejses ty ten z afriky...?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jak píše Vevis.Jde jen o předpětí,takže tam ani není moc co poznat...zvlášť s origo tlumičem.Jde jen o to,jestli jedeš naloženej,ve dvou,nebo naloženej ve dvou.Od kraje do kraje bys měl mít 40 kliknutí.Já jsem to dával asi tak,že sám na cca 10kliků,naloženej 20-30 podle váhy a ve dvou 30-40 tj. na plno.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA