zajímalo by mě jestli není nějaké rádio na motorku které by vysílalo přes BT do sluchátka v přilbě mám G4 od scala rider. Rádio to sice má ale příjem je strašně slabej a pokud vyjedu z Prahy tak už skoro nic nechytnu.
Mobil k pouziti radia potrebuje sluchatka proto, ze delaj zaroven antenu.
Mozna bys mel nejjednodussi tam jen strcit jack, bez kabelu aby ti neprekazej a zjistit jakej bude prijem. Nemam ani poneti, ale pokud jde o to to v mobilu rozhejbat, staci mit zastrcenej konektor na sluchatka a jede to.
Alda napsal:
Mobil k pouziti radia potrebuje sluchatka proto, ze delaj zaroven antenu.
Mozna bys mel nejjednodussi tam jen strcit jack, bez kabelu aby ti neprekazej a zjistit jakej bude prijem. Nemam ani poneti, ale pokud jde o to to v mobilu rozhejbat, staci mit zastrcenej konektor na sluchatka a jede to.
sluchátka dělaj anténu je jasná věc ale čím krastší tím horší.
a pokud jsou v tel. strčený sluchátka tak nejde přes BT vyhledat G4.
Jendax napsal:
Nebo neexistuje nějaká aplikace radia co by se dala nahrát do Zumo 660 to by byl ideál.
myslím že Zumo 665 něco takového má (satelitní rádio ale je to pro ameriku)
Tak si doma nahraj jeden den tvé oblíbené stanice do mp3 a pak si to pusť v ZUMU a bude to vypadat, jako, když posloucháš rádio.
Výhoda je, že budeš mít všude krásnej signál.
Tak jó teda. Našel jsem jedno možné řešení.
Bluetooth A2DP vysílač, který se strčí do jakéhokoli zařízení s výstupem na 3,5mm jack. Takže třeba zmíněný mobil, do něj strčit prodlužovací šňůru na 3,5mm ( aby byla anténa ) a do ní tento A2DP vysílač.