Tak včera jsme s batůžkem konečně domů dovezli dlouho očekávanou motku BMW R 1200 GS. Bohužel nebylo to uplně bez problémů... Rozhodl jsem se jet z Trutnova do Prahy "po vlastní" ose a batůžek jel autem a to byla možná chyba. Dva boční kufry - origo BMW jsem hodil do auta, ale Topcase jsem
nechal na motce. DO onoho prokletého topcase jsem si dal doklady a telefon.
Cesta sama o sobě byla skvělá a já jsem si to strašně moc užíval.
O to méně příjemný byl příjezd do Prahy, kde jsem před barákem učinil zjištění, že nemám telefon, doklady...a že nemám ten pos....ej topcase, protože prostě někde po cestě dostal vlastní rozum a odcestoval mě neznámo kam....
Takže blokace platební karty, dokladů a sim-karty, Dneska ještě musím zablokovat telefon.
Je jasný, že kufr nějaká svi... našla, protože ze začátku telefon zvonil a ta chvílu ho někdo vypnul. No jsem bez koruny - měl jsem v dokladech všechny zbývající peníze, bez telefonu, bez dokladů, ale JE DOMA
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Takže nakonec zvítězila ta v 2B?Nebo sis tam vybral jinou?S tim topem je to na prd,to je pech jak blázen.K motorce gratuluju.Potom sem dej fotku.
Když je hlad,je i husa dobrá.
JJ, byli jsme v 2B s mechanikem a učinili jsme rozhodnutí, že za ty prachy je hodně dobrá. Takže kontrola, první svezení a verdikt, že kupujeme :-)
Jen ten podělanej top... No budu se muset mrknout po jiném, ale teď musím pořešit, za co budu jíst Nevím, co mě napadnulo vzít si všechny prachy, asi jsem přemýšlel a nákupu ještě nějakých doplňků, nebo co..prostě jsem to vzal a jel
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Jj...taky jsem si říkal, že to bylo třeba něco za něco -já jsem dojel, ale kukfr to odnesl.
Mohlo to být opačně, takže takhle je to lepší.
Ano, chybama se člověk učí... Ale už se těším na další jízdu
Díky, snad to tak bude.
Počkej jak řešil? Jako že nejsem první, kdo se setkal s létajícím topem???????
nicholas20087 napsal:
Díky, snad to tak bude.
Počkej jak řešil? Jako že nejsem první, kdo se setkal s létajícím topem???????
Ne nejsi..., ale že to ulítne jen tak na silnici je divný, předpokládám, že si s tim při první jízdě nejel jako blázen. Takže to spíš bylo nějak blbě nasazený, nebo už nějak jinak domrd....
jardajerman@seznam.cz
No určitě jsem nejel nějak moc ryhle, zatím jsem se jen vezl. Prostě to bylo asi nějaké načnuté..moje chyba, že jsem si zrovna tohle nezkontroloval.
servisak napsal:
Tož vítej do početné rodiny BMW a i do té menší co jim upadl VARIO TOP CASE...
Tož to děkuji. Ale té druhé skupině bych se byl býval klidně vyhnul
Jo to ti věřím ja jsem měl Vario asi jednu sezonu a víc sem ho ha moto neměl než měl pač se mi do něj nevešla helma.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
za kolik se dá sehnat nějak takovej podobnej? Vzhledem k tomu, že s kufrem jsem přišel i o hodně peněz, tak si teď nemohu dovolit nic extra..
Asi bych si ho nějak upravil v dílně, aby bylo uchycení trochu bezpečnější...
SPZ Ti začínala 1E a jel jsi k RobinOilu že? Jestli si vybavíš moment, kdy jsi se tam otáčel, pil jsem s přítelkou kafe u bílé dodávky a chvilku jsme na sebe koukali
Chimera napsal:
SPZ Ti začínala 1E a jel jsi k RobinOilu že? Jestli si vybavíš moment, kdy jsi se tam otáčel, pil jsem s přítelkou kafe u bílé dodávky a chvilku jsme na sebe koukali
Jinak samozřejmě gratulace, je fešná
Svět je hodně malej :-) Ale jinak - ano pamatuji si to, to byla první zkušební jízda před koupí, to tam ten létající TOP ještě byl
Tak to jsi měl mávnout, určitě bysme dali kafe
Chimera napsal:
Svět je hodně malej :-) Ale jinak - ano pamatuji si to, to byla první zkušební jízda před koupí, to tam ten létající TOP ještě byl
Expert a na ní maso Vacek.Že velkouzenáři.
Upravil Kasak dne 11.03.2012 13:46
Když je hlad,je i husa dobrá.
Chimera napsal:
BTW - myslíš, že ta kožená komboška vypadá na géesu hodně zle? Já zatím nemám škváru na iné hadry a batůžek taky ne...