Zdravím,
letos jsem pořídil 1150 r.v. 99, původ Francie. Jsem maximálně spokojen, akorát se stává, že občas střílí do výfuku a někdy i tak, že je to téměř obtěžující. Chvíli jede potichu, pak zas střílí skoro při každém ubrání plynu (samozřejmě více když jedu kudlu...). 95 nebo 100oktan bez rozdílu, origo výfuk, Y svod.Po čem byste šli nejdřív? Svíce? Ventily?
Dík za rady.
Já dal Y-svod + KN filtr a origo výfuk a střelí to jen sem tam. To musím dost brzdit motorem, pak tomu naložit a zavřít plyn, pak si prcne. Jinak ne ee...
Před seřízením ventilů to neudělalo ani jednou, ale mechoš říkal,že výfukovej byl trocha rozdrblej a na druhým válcu zas ten od sání. Neřeším,jezdíííím a sem tam prdím ;-)
Mně kdysi střílela 1100GS s originál výfukem, kat neměla už z fabriky. Pomohlo seřízení u odborníků, kteří si mj. pohrají se všemi lanky ke vstřikům, mají značkovou diagnostiku a BMW boxerů jejich rukama prošly stovky. To se v garáži na ucho udělat nedá... Na motorce si běžnou údržbu udělám, ale na určité práce jsou profesionálové...