Ahoj vsetci chcem sa spytat ci mi viete niekto poradit,troska mi rosi brzdova kvapalina za tou manzetou co je napojena na brzdovu packu,rozobral som to no viditelne tomu nic nieje ale uz je asi guferko zodrane na piestiku vid foto v kruzku,chcem sa spytat ci ste to uz niekto riesil,neakou domacou opravou alebo ste objednavali cely ten repair set ktory stoji cca70€ alebo vymenili to gufero...ma taky specificky tvar a samostatne sa objednat neda ani na :
www.maxbmwmotorcycles.com
www.realoem.com
len ako cely repair set...diky za kazdu radu
tantito přiložený následující obrázek:
[40.09Kb]
Upravil tantito dne 05.06.2012 20:24
citim sa fajn..
O dlhodobo funkčnom domácom riešení som zatiaľ nepočul. Rôzne firmy ti to tesnenie vyrobia za pár evri, keby to šlo vo veľkom tak za pár centov, len ako dlho to vydrží je otázne. Ja som tiež musel kúpiť ten kit ale stál 50 evri.
sú autá, sú motorky a nad nimi je BMW
Feri napsal:
O dlhodobo funkčnom domácom riešení som zatiaľ nepočul. Rôzne firmy ti to tesnenie vyrobia za pár evri, keby to šlo vo veľkom tak za pár centov, len ako dlho to vydrží je otázne. Ja som tiež musel kúpiť ten kit ale stál 50 evri.
A kde si ho kupil,alebo objednal ..?
citim sa fajn..
V FMote. Zavolal som tam a všetko sa hneď objednalo. Nadiktuješ im to číslo z toho katalógu a oni ti hneď pozrú cenu.
sú autá, sú motorky a nad nimi je BMW