Napadlo mě včera vyfotit pár záběrů z prodejny, jednak si někteří lidi myslí, že tady máme jen sklad a taky pro představu, co si člověk může při návštěvě sám prohlédnout atd..
Takhle nějak to vypadá když se k nám vejde:
Hned vedle vchodu je vitrína s výrobky Interphone (a další Cellular Line - třeba pouzdra na telefony), nahoře jsou řídítka s namontovanými ukázkami držáků a pouzder. Ve vitríně máme od Interphone prakticky úplně všechno co se k nám dováží.
Za motorkou jsou tři panely s oblečením Rukka a Dane. Teď v létě tam máme jen jeden typ trilaminátů (R-Star), ve skladu jsou naskladněné Armasy na podzimní ježdění.
Vlevo od vchodu je panel s oblečením Companero a Stadler. Vystavených máme jen pár kousků každé barvy, skladem máme obvykle všechny velikosti ale na panelu to vypadalo divně když toho tam viselo moc.
Vedle je panel s drobnostmi - dole jsou všechny typy rukavic co nabízíme v sezóně (teď tam nejsou zateplené) ve všech velikostech co jsou k dispozici na vyzkoušení.
Ve vitríně vlevo jsou držáky a GPS (vpravo můžete vidět to nové Zumo 340, uprostřed Zumo 350). Dole jsou cestovatelské věci, vařiče atd.
Na dřevěné fošně vlevo od pultu jsou jídla Adventure Menu. Je vidět, že jeden háček je prázdný - aktuálně nemáme žebírko
Na panelu vlevo za vitrínou jsou textilní zavazadla - tankvaky, mapníky, camelbaky, kurty apod.
Ve vitríně na pravé straně prodejny jsou různé technické doplňky na ukázku - takový mix všeho možného. Dole věci od Motorexu (máme skoro všechno skladem) a nahoře výběr spoilerů na plexi na zkoušení zákazníky (proto to má nalepené ty folie).
Za vitrínou vpravo je panel kde jsou k vidění sedla (jakékoliv sedlo je možné vyzkoušet na vaší motorce) a nový panel s tlumiči Tractive. Tam je vidět Level1 vpravo, Level2 uprostřed a High-End vlevo. Extreme máme vystavený v té vitríně. Vzadu je regál s ukázkou kufrů Zega a ZegaPro. Kufry máme i různě po prodejně, na předváděcí motorce, osazené doplňky a vybavené taškami a děliči atd...
Teď během srpna chceme udělat docela velkou změnu - přehodíme malý sklad a dílnu. Na montáže nám stačí ten menší prostor a díky větší ploše v dílně tam rozšíříme prodejní plochu třeba o regál Motorex a další věci, které se nám už do prodejny nevejdou (bazarové díly...). A hlavně - ve čtvrtek, kdy chodí zboží, nebude prodejna zavalená bednami, protože se bude nasklaďnovat přímo ve skladu - jsou tam velká vrata.
Pár pohledů do příručního skladu (máme ještě pronajatý prostor ve skladové hale tady v Modleticích, kde jsou rozměrné věci - palety (třeba katalogy, bedny s kufry atd...)
Během srpna přidáme také zastínění terasy vpředu před prodejnou, takže tam bude příjemnější posezení když bude slunečno.
Teď během srpna chceme udělat docela velkou změnu - přehodíme malý sklad a dílnu. Na montáže nám stačí ten menší prostor a díky větší ploše v dílně tam rozšíříme prodejní plochu třeba o regál Motorex a další věci, které se nám už do prodejny nevejdou
a nestačilo by, kdyby si Milan uklidil ten bordel co tam má?
Teď během srpna chceme udělat docela velkou změnu - přehodíme malý sklad a dílnu. Na montáže nám stačí ten menší prostor a díky větší ploše v dílně tam rozšíříme prodejní plochu třeba o regál Motorex a další věci, které se nám už do prodejny nevejdou
a nestačilo by, kdyby si Milan uklidil ten bordel co tam má?
ahojky nic ve zlém,stavil jsem se tam a zrovna mě to nepřesvědčilo,....docela chaotický provoz. Tím není myšleno zle..jen pohled člověka z obchodu...jinak věci jsou dobré..některé ještě lepší některé míň...něco od vás mám a spokojenost.
http://czunici.ra...
czunik napsal:
ahojky nic ve zlém,stavil jsem se tam a zrovna mě to nepřesvědčilo,....docela chaotický provoz. Tím není myšleno zle..jen pohled člověka z obchodu...jinak věci jsou dobré..některé ještě lepší některé míň...něco od vás mám a spokojenost.
To mě mrzí. Záleží pochopitelně jak který den a kdo tady zrovna byl. Problém jsou ty montáže, protože tady není parta mechaniků a elektrikářů od rána do večera, děláme to všechno víceméně ve třech + brigádník. Chaos to je skoro vždycky když přijede víc lidí než se dá v tom momentu zvládat a všichni chtějí s něčím radit, něco zkoušet a do toho telefony a montáže. Když je stres a problémy tak se to na lidech v prodejně projeví taky - obvykle nestandardní situace (třeba že se necháme ukecat někým kdo zítra jede na dovolenou a "zapomněl" že potřebuje namontovat tohle a zapojit tohle...) a pak se zjistí že má křivý padáky a zkříženou podsledlovku a najednou je z hodinové montáže půlden a je to celý v háji. Je to silně sezónní záležitost a je těžký najít někoho kdo by dělal jen od května do září a tak to řešíme brigádníky apod. Navíc když se dělá třeba od 10 do 10, tak druhý den a třetí den a pátý den už jsou lidi fakt utahaní.
Upravil TomasTT dne 23.07.2012 16:03
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Stewe napsal:
Můžu u Vás pracovat? šroubovákem motat umím
Tak přijeď a uvidíš Ono to není jen o tom motání šroubovákem. Nejvíc času zabírá elektrika - relátka, kabeláže, vypínače, světla...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...