Zdravím vespolek. Řešili jste prosím někdo šířku/tlouštku rukojetí na 12 ce ? Na mně jsou úzké = ne nejlépe se drží v mojí tlapě. I R100GS PD je má lépe profilované.
Nenašel jsem rozumné řešení, známej omotal nějakou páskou na tenis. rakety :-) ..Co vy ?
Prosímtě na 12 jsou oba hefty na stejný pruměr(26 mm) a v tom pruměru se dělají i hefty jako měla 1150 to by ti mohlo vyhovovat. jen je přehodit
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Prosímtě na 12 jsou oba hefty na stejný pruměr(26 mm) a v tom pruměru se dělají i hefty jako měla 1150 to by ti mohlo vyhovovat. jen je přehodit
Jak to? Vždyť mě přece na 12ku nešly hefty z 1150,protože byla jedna větší,než druhá...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ano protože to ale podělala slečínka z DENICOLU a objednala hefty na 1150 tudíž s každým jiným pruměrem. ty jsem pak přece prodal Matesovi do Přelouče.. jinak se samo nechají koupit hefty s pr. 26mm
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Ano protože to ale podělala slečínka z DENICOLU a objednala hefty na 1150 tudíž s každým jiným pruměrem. ty jsem pak přece prodal Matesovi do Přelouče.. jinak se samo nechají koupit hefty s pr. 26mm
Měnil jsem gripy nedávno a mám dojem,že byly oba stejný...
Díky zkusím,
ačkoli mi byla celých 7 let ježdění taky trochu malá/úzká i na 1150, ale přeci jen líp profilovaná .-) , koukajíc na pravou ruku, pěkně se od palce rozšiřovala směrem k malíku :-) ...... ještě někdo to řeší řešil ? :-)