Zdravím, byl jsem se podívat na Hondu VT 750 C3 Black Widow v Motocentru v Olomouci: http://www.motoce...lack-widow. Pročítám si nyní recenze na tento motobazar a žádná sláva, tak bych se chtěl zeptat jestli už se někdo z vás nebyl náhodou na tuto motorku podívat nebo neví něco co by mi pomohlo se rozhodnout? Pan Navrátil motorku samozřejmě vychválil, ale i když nejsem odborník a nemám zas tak velké zkušenosti s motorkama, tak se mi nelíbil zvuk motoru a i když se mi motorka vzhledově líbila, tak se mi na jednání pana Navrátila něco nezdálo. Díky za jakoukoliv reakci.
Upravil Milos dne 28.05.2013 07:10
Si se trochu pomatnul ne ? V motocentru neco koupit. Jedine pokud znam majitele co ji tam prodal jinak bych tam teda motorku nekoupil. Ale najdu ve svym okoli dva nebo tri lidi co tam koupili dobre, ale myslim ze je to jehla v kupce sena.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tam nic nekupuj. To je sestava koko*ů. Motorky vykoupené za pár kaček. Leštěnková generálka a honem pryč za hrču peněz. A až budeš reklamovat skryté vady tak poznáš co je to za ksindl. To co jsem napsal, tak za tím stojím a neodvolám.to. Zažil jsem to na vlastní kůži a znám lidi s podobnými zkušenostmi. Taky jsem nevěřil. Fakt se na tento cirkus Motocentrum Olomouc vys*er.
Upravil Pallfy dne 01.05.2013 19:14
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Pallfy napsal:
Tam nic nekupuj. To je sestava koko*ů. Motorky vykoupené za pár kaček. Leštěnková generálka a honem pryč za hrču peněz. A až budeš reklamovat skryté vady tak poznáš co je to za ksindl. To co jsem napsal, tak za tím stojím a neodvolám.to. Zažil jsem to na vlastní kůži a znám lidi s podobnými zkušenostmi. Taky jsem nevěřil. Fakt se na tento cirkus Motocentrum Olomouc vys*er.
...pod to se podepíšu i já !
Upravil Kubrt dne 01.05.2013 19:31
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jestli chceš třikrát bouranou a složenou z x motorek a před smrtí nebo drahou opravou tak tam motorku klidně kup...já už bych to nikdy neudělal po tom co jsem si tam jednu moto koupil!!!!!
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
podotykam kamarad co tam koupil Fazera tak jedine ze vedel kdo ho tam prodaval
Čeština můj koníček
Také se připojím asi s měsíc starou zkušeností jednoho mého zákazníka. V zimě tam koupil BMW GTL 1600 r.v. 2011 teď na jaře jí dával na běžný servis a výměnu oleje do BMW Passau.Volali mu že motorka byla bouraná, že zadní kolo tam vůbec nepatří je ůdajně z něčeho jiného a že štěstí že na tom nejezdil. Že se mohl taky zabít. Oprava 4000 Euro. Tak se ten můj zákazník nasral volal do Olomouce, tam samozřejmě že o ničem neví a že motorku pouze přivezli a prodávají. Zákazník vyzvednul motorku v Pasově a ihned jí dovezl zpátky do Olomouce. Naštěstí s ním asi něchtěli mít problémy, protože mu vrátili všechny peníze. Zákazník si za 3 dny koupil tu samou o rok novější od nějakého člověka z Prahy. I tak ho to stálo pojištění motorky, novou zadní gumu, a servis (olej apod) v Německu.
Aktuální nabídka Motocentra Olomouc. BMW GTL 1600 r.v. 2011 PO odborném servisu, nebourána cena 415000 Kč
Chtěl jsem tam v r.2008 kupovat mašinu ST 2... ale nějak se nepodařila nastartovat na předváděčku a navíc jsem později podle win zjistil že je o 3 roky omlazená. Známý si z tama ale odvez motorku se kterou spokojený byl.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Hanes napsal:
Také se připojím asi s měsíc starou zkušeností jednoho mého zákazníka. V zimě tam koupil BMW GTL 1600 r.v. 2011 teď na jaře jí dával na běžný servis a výměnu oleje do BMW Passau.Volali mu že motorka byla bouraná, že zadní kolo tam vůbec nepatří je ůdajně z něčeho jiného a že štěstí že na tom nejezdil. Že se mohl taky zabít. Oprava 4000 Euro. Tak se ten můj zákazník nasral volal do Olomouce, tam samozřejmě že o ničem neví a že motorku pouze přivezli a prodávají. Zákazník vyzvednul motorku v Pasově a ihned jí dovezl zpátky do Olomouce. Naštěstí s ním asi něchtěli mít problémy, protože mu vrátili všechny peníze. Zákazník si za 3 dny koupil tu samou o rok novější od nějakého člověka z Prahy. I tak ho to stálo pojištění motorky, novou zadní gumu, a servis (olej apod) v Německu.
Aktuální nabídka Motocentra Olomouc. BMW GTL 1600 r.v. 2011 PO odborném servisu, nebourána cena 415000 Kč
Takže POZOR na ně na ****Y !!!!
Tato?
Takze BMW Passau rekne, ze moto byla bourana a oni do inzeratu uvedou NEhavarovano?
Upravil Dejvidek dne 27.05.2013 19:57
Jo ale vy*ral bych se na ně už jen proto jakým stylem tenhle byznys dělají. Upřímně moc nechápu že se při té jejich reputaci ještě uživí. Pokud to není pračka atd.
Jo a tenkrát měl majitel Hummer H3a takoví lidi jsou mě od přírody podezřelí
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Hanes!: jestli je to ta z odkazu co poslal Hranicar tak tam hned posilam kamarada z obchodni ispekce protoze tohle uz je fakt moc ku*vy zasrany.
Čeština můj koníček
Měl jsem tady nedávno R 1200 R stažené kilometry, omlazená o 3 roky, nefunkčí modul ABS......atd. Doporučil jsem vrátit.....nezvedají telefon, nekomunikují. Stažení KM doloženo i Ostravským BMW.
co nezvedaji telefony , hodit na vozejk dovest tam a co kdyztak volam policajty a obchodni inspekci, pokdu chce kamarad pomoct at zavola
Čeština můj koníček
Hanes napsal:
Jo jo to je ona. Krasavice.
Takže POZOR na ně na ****Y !!!!
Tato?
Takze BMW Passau rekne, ze moto byla bourana a oni do inzeratu uvedou NEhavarovano?
schrek napsal:
Hanes!: jestli je to ta z odkazu co poslal Hranicar tak tam hned posilam kamarada z obchodni ispekce protoze tohle uz je fakt moc ku*vy zasrany.
Jo je to přesně ona. Dokonce jsem teď koukal že je na ní nová jihočeská spz. Ten můj zákazník a já jsme z Jihu.
Byl jsem z toho nasranej jenom když mi to vyprávěl. Měl jsem chuť to někam napsat a včera jsem si všimnul této diskuze.
Waltr napsal:
Měl jsem tady nedávno R 1200 R stažené kilometry, omlazená o 3 roky, nefunkčí modul ABS......atd. Doporučil jsem vrátit.....nezvedají telefon, nekomunikují. Stažení KM doloženo i Ostravským BMW.
je to vždy o kupci. Lidi si nedají říct, že ty "km" většinou nesedí a než málo najeto bez servisky, tak je lepší moto s historií a normálním nájezdem. Potom se nestačí divit. Neříkám, že neexistují výjimky, ale že zrovna je jich většina v bazarech?
A na Pavelku v Olomouci jsem neslyšel jednoho pozitivního slova.
slyším to na ně ze všech stran,přesto jsem od nich koupil již třetí motorku a jsem spokojen,věděl jsem že kupuju starší motorku,tak počítám stím že se může něco vys.at,nebo na mě předchozí majitel něco nachystal,jezdíme stím po lese a pak to prodáváme do bazaru jako silničku,co si budem vykládat
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Taky jsem tam koupil kdysi vfr. Mladej blbej.
Nikdy bych si tam už principu nekoupil ani ponožky.
Motorka samo byla lehlá, ale to jsem poznal. Nicméně křivého podsedadlového rámu jsem si nevšiml.
Asi za rok jsem potkal původního majitele. Říkal že jí tam nechal na nových gumách s plnou nádrží a že mu dali 125tis.
Cena za kterou ji prodával byla 169tis. Já ji koupil za 150tis. Stálana úplně holých gumách, tak jsem mu řekl že ji koupím, ale na pěkných gumách. Tak ji přezul ale nádrž byla úplně prázdná.
Motorka měla mouchy ale hlavně pořád praskal podsedadlový plast vlivem křivého rámu.
Když tam příjdeš a zeptáš se na konkrétní motorku, tak je vždy v super stavu. Takové jednání se mi nelíbí.
A neznám nikoho kdo by tam koupil víc než jednu motorku.
Takže za mě určitě nekupovat ať se moto tváří jak chce.
A to co píše 3x o km, je svatá pravda. A jde to vidět i na jeho motorce. Motorka v super stavu s plným servisem za libovou cenu, ale ty kilometry.
Jednou jsem viděl inzerát, kde bylo na moto asi 80tis a borec psal. Najeto 80tis. km, ale bude-li si kupující přát jiné kilometry, nastavím dle jeho přání.
Každopádně přeji úspěšný nákup moto.
Splněný sen moje 1100GS