Pomooc , začala mě zlobit převodovka, konkretně řazení druhého a třetího kvaltu. Ve velkých otáčkách jdou tyto kvalty přez zuby, hlavně trojka. Když ujedu cca 10 km ohřeje se olej a vytočim přez 4000 ot. tak to začne zlobit jinak tam padaj krásně. měl někdo podobný problém ? Jediné co mě napadá jsou vůle v převodovce.. díky za rady..
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
ja mam u vseho mokrou spojku, ale proste to.. cas od casu.. radi hur a s ranama.. pak se to zase treba na 20 tisic km uklidni.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
3X 4X Slyšíš jak to přeskočí než tam padne kvalt. ze začátku to nedelalo. Ale zase se občas stane že i vytočená tam padne na první cvaknutí..
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
Přesně tohle jsem řešil s nájezdem asi 140tis.km. Prostě trojce se tam nechtělo.ale nic nevyskakovalo. Řazení dolu zcela bez problému.Po rozebrání tam šla vidlička a vnitřek z převodovky s nájezdem cca 60tis. Teď to řadí docela dobře,ale převodovka je hlučná,podle toho,jak je v zátěži. Něco to stálo a dneska bych se na to asi vykašlal. Radil bych nevytáčet dvojku,pak to jde líp.
Tak abych to dovedl na správnou míru.Včera jsem si sjel na Jirkovo GS a myslím si,že mu tam někdo dal převodovku z Afriky.Žádné mlácení o proti mému GS jsem nepoznal,kupodivu převodovka apsolutně v klidu.Sem tam to prostě jde stuha,ale to je prostě normální,tak že bych to za mě vůbec neřešil.