....takže prodal jsem svoji "Violku" 1150 GS, ale bez GS-a jsem dlouho nezůstal.. už je doma "Karkulka" 1200 GS (2007). A to díky Bobovi. Trošku mě překazil plány , protože jsem byl připraven na můj klasický po-nákupní celkový servis ( oleje, filtry,svíčky,brzdy, gumy atd) a tahle "Karkulka" je cca 2000 km po totálně doloženém 50t km servise .. včetně nových destiček, gum atd ... komplentí historie a všechny doklady a faktůry ze servisu + plně vyplněná serviska + bezprecedentně vstřícný Bobův přístup, je již skoro samozřejmostí. Ač patřím do kategorie leštičů, na týhle Karkulce moc práce mít nebudu ... jako bonus skoro plná nádrž benzínu - věděl jsi to Bobe ?
Prostě když chci dobrou motorku, hledám u Boba na dvorku .
První dojmy ze svezení (silně subjektivní) ... porovnávám oproti svojí bejvalce (1150 GS) ... Karkulka je trošku vyšší a nepatrně míň pohodlnější - asi ji ještě nemám nastavenou a osezenou, je lehčí při manipulaci na místě ..., jede jak prase (asi menší odpor rukojeti plynu) a líp točí do otáček ... líp brzdí .. (Bobe .. duál nemá .. a to je fajn) ... kromě ABS a palubního PC ... žádná elektronika .. jo a je to fakt "plastová mrdka"
teď už jen "domašlit" a bude "fertig" ...
Bobe dík moc !!!
Mel jsem uplne stejnou jen o rok starsi. At ti dela radost, me ji moc neprinesla a vratil jsem se pak k 1150 ale uz je to davno a jsem uz uplne jinde.
Vypada krasne,lestenka jako hrom jen trosku hola....
brtnik napsal:
Mel jsem uplne stejnou jen o rok starsi. At ti dela radost, me ji moc neprinesla a vratil jsem se pak k 1150 ale uz je to davno a jsem uz uplne jinde.
Vypada krasne,lestenka jako hrom jen trosku hola....
chstepan napsal:
ps.. na co je ta hrazdička vepředu před a nad chladičem ?
Tak to ti můžu říct náhodou úplně docela přesně:
Při polibku zadního nárazníku Toyoty Yaris slouží hrazdička k vyštípnutí plastového zobáku, jinak tam je úplně na nic, pokud zrovna náhodou nedrží světlo, chladič nebo zobák...
BMW GS = stroj na radost