...čeče, mám něco podobmného od Žlábka, ale zatím bych to potřeboval spíš na druhou stranu. Když mi to upadlo, tak jen 2x a to jsem spěchal a motorku odkládal na nevyklopený boční stojan - jednou se mi takhle válela u Žlábka na kostkách a měl jsem před Ledinským ostudu a podruhý jsem tahle nějak spěchal naloženej na dolním náměstí v Madonna di Campiglio ;o)
jinak je to určitě skvělý, když už to mám a mohu doporučit ;o))
www.jantruhlar.cz
Mno nevím, přijde mi to jako pěkný bobek, když si představím, že při "klouzání" po silnici by to mělo za něco škrtnou - resp. se zachytit a prakticky to utrhlo hrušku... mno nevím ikdyž tenhle ještě je aspon trochu zkosený a nemuselo by k tomu dojít...
Roman Jakub napsal:
Já pořídil tohle: http://www.bohemiabike.cz/eshop/detail/2355-ochrana-pro-paralever-r1200gs-adv-r-rt-s-st/#.Ufp1gZJM-HM
Přišlo mi to lepší i z toho důvodu, že to tak nějak chrání po větší ploše. A taky se mi ty hříbky hrozně nelíbí. Naštěstí jsem to ještě netestoval.
kde to je primontovany?
jinak na LC ma TT tohle:
na ty prvni fotce. Partnumber odpovida jen tomu trnu.
http://shop.toura...-2013.html17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tam jde o to že když padneš tak se to opře o ten hříbek a nepoškrábe se ten plastový kroužek kolem středu a samotný tělo rozvodovky.Minulý týden sme to s kamarádem vyráběli akorát sme použily silon místo hliníku.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Tam jde o to že když padneš tak se to opře o ten hříbek a nepoškrábe se ten plastový kroužek kolem středu a samotný tělo rozvodovky.Minulý týden sme to s kamarádem vyráběli akorát sme použily silon místo hliníku.
.. jak jste to uchytili do toho dutýho šroubu ?
ten hříbek je opřený o hranu tělesa hrušky nebo o hlavu toho šestihranýho dutýho šroubu co je uvnitř ?
(ch)stepan
Opřely sme to o šroub- do hříbku je udělaný zahloubení a jakoby je o nasazený na tom šroubu. Pak je skrz hříbek šroub a na konci jednoduchá rozpěrka- utahuješ a roztahuje se. (to jde udělat více způsoby -záleží na vkusu soudruha)
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Opřely sme to o šroub- do hříbku je udělaný zahloubení a jakoby je o nasazený na tom šroubu. Pak je skrz hříbek šroub a na konci jednoduchá rozpěrka- utahuješ a roztahuje se. (to jde udělat více způsoby -záleží na vkusu soudruha)