V nadpise je vše,zajímá mě zda je někdo jezdí,měl jsem je na gs1100 a lepší gumu jsem neměl,na vodě i na suchu seděla parádně,ted jsem koupil 1200gsa a jsou na něm continental trail atac a je to prostě hrůza na suchu ok ale na vodě je to o strach.tak mě zajímá zda se anakee 2 chovají stejně dobře na 1200gs.
Vše co dojede do cíle je dobré.
Mám Anakee 2 na GS 1200 a spokojenost. Před tím Tourance a Ankee 2 mi přijdou na suchu i na mokru lepší. Ale to je zase na nějaký flame, každému vyhovuje něco jiného.
Ted sem je měl najel sem na nich nejakych 10 000 , a vypadaj dobre matrose dost. Ale moto je u Ježka a bude se i přezouvat aby gumy vydržely dalších 12 a davam zpět METZELER . Nevim mě osobně ty Micheliny na vodě moc nepřesvědčily. Samozřejmě vim že to je jezdcem ale to přece sobě nepřiznam :-)
servisak napsal:
Já říkám pořád na BMW patří METZELER
Ale samo BMW přece dávalo Anakee již z výroby, když jsem kupoval první GSA v 2002 tak tam určitě byly Micheliny, tehdy myslím ještě ten typ 1. Později začala fabrika dávat Metzelery. Za těch 11 let na GS to střídám, více jsem měl asi Tourance, nicméně musím říct, že na Michelinech mám takovej lepší pocit, je to čistě fakt jen pocit, možná placebo efekt, obě ty gumy jsou dobrý, ale na Michelinech se prostě cejtím líp a přijde mi, že si na nich dovolím ty zatáčky jet víc "prasácky" Shodou okolností mne ale dnes jedna Anakee opustila dojel jsem domu na prázdný, posledních 5km to byla docela diskotéka..
[img][/img]
chafre přiložený následující obrázek:
Včera jsem je dostal a překvapivě přední (hlavně tu byl problém sehnat) má DOT 33/14.
Zadní má 48/13
Když jsem je po netu a telefonem sháněl nebyly skladem a i zde renomovaní prodejci psali:
Dobré věci se přestávají dělat
Anakee 2 už nelze objednat u výrobce
Našel jsem je na pneumatiky.cz
Bohužel až po zaplacení jsem zjistil, že stejná firma provozuje web i na e-pneumatiky.cz, kde byly k dostání o 200 Kč/kus levněji.
Na druhou stranu - poté co jsem je koupil zdražily o 400 Kč/kus...
A jako bonus jsem objevil dosud mi neznámý moto/pneu servis specializovaný na BMW kousek od Frýdku -> HP2 moto
Pán byl evidentně znalý, cena příjemná (450 Kč/2 pneu včetně závaží) a pěkně jsme pokecali...