Jeste jsem tam nebyl v servisu, ale co se tyce rychlosti nahradnich dilu a skladu motoveci, fakt jsem tenhle tyden moc spokojenej.
Rallye 2 bunda v my velikosti skladem, rukavice v utery objednany, ctvrtek dorazily (netrefil jsem se rozmerem). Ledvinovej pas skladem. Pani hned volala, obsluha ochotna a prijemna.
Topcase objednan ve stredu, dneska prisel vcetne vsech zamku.
Jeste jsem si objednal ten plech dolu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
nechci kazit dobrej pocit, ale to je podle mne standart, ktery je napr. v SRN normalni.
Doprava (za par korun ) baliku ze SRN trva v soucasnosti jeden den ( delam v tom ), takze za dva dny po objednavce to je normal. Ty same casy plati i treba z PL, nebo Madarska a samozrejme SK.
vyky
Já bych dnes pochválil pekaře, páč rohlíčky ke snídani nybyly spálené
Informací se tu objevuje takové množství všech druhů, až přestává býti nezbytné promne, chodit sem ....
Na tom pak je pozitivní, že o to déle mohu jezdit na motorce.
www.lc8adv.cz
Je fakt, že v Německu je to normální, ale uznejme, že se tady snad konečně blýská na lepší časy. Dříve jsem díly do dílny objednával přes Renocar v Brně, ale v poslední době se mi několikrát stalo, že jsem na díl čekal i 4 týdny( ventilové víko Magnesium pro 1150R a díly do převodovky na 1150GS atd.) Teď jsem objednal ložiska do kardanu pro K1200RS a spojkovou lamelu pro R1100R z Autecu na dobírku a světe div se, přišlo to za 3 dny po objednání
Nechci nikomu pochlebovat ,jelikož mi to přijde velice mravů nízké,ale nejspíše se něco muselo udát. Při mé návštěvě v Autec a jednání s lidmi v oddělení technické administrativy před několika týdny , jsem byl mile překvapen ,jejich ochotou řešit problém v dohodnutém termínu a potřebném rozsahu.Při nedávné návštěvě v Car servis , se pan Žlábek zmínil o dobré spolupráci a stabilizaci servisního kádru v Autec.Jen aby to ke spokojenosti všech tak zůstalo standartem.
martens napsal:
Nechci nikomu pochlebovat ,jelikož mi to přijde velice mravů nízké,ale nejspíše se něco muselo udát. Při mé návštěvě v Autec a jednání s lidmi v oddělení technické administrativy před několika týdny , jsem byl mile překvapen ,jejich ochotou řešit problém v dohodnutém termínu a potřebném rozsahu.Při nedávné návštěvě v Car servis , se pan Žlábek zmínil o dobré spolupráci a stabilizaci servisního kádru v Autec.Jen aby to ke spokojenosti všech tak zůstalo standartem.
Jj... ja jsem cekal horsi sluzby, no uvidime jestli to udrzi
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jo,jo. Já byl v Autecu vždy spokojenej s rychlostí, ochotou a vystupováním lidí. Je to že jsem si musel pro díly jet 200 km tam a 200km zpátky mě štvalo. Ale to už je minulost. Ted už tam jde zařídit dobírka a zbytek zůstal při starým.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tak nevim, já kupoval GS v Kaprunu (Rakousko)....když to náhodou neměli skladem, druhý den ráno jsem přijel s moto (chvíli jsem tam řádil na Grossglockneru) do servisu, hned u vchodu mi vzali moto, sebrali mě, posadili do sedačky, pokecali jsme s obchodníkem u kafe a zatím mi komplet nastrojili moto. nestalo se, že by něco do druhého dne nebylo. Montáž samozřejmě zadarmo a spousta dobrých rad navrch. Neprodávali BMW díly za každou cenu.
vyky napsal:
nechci kazit dobrej pocit, ale to je podle mne standart, ktery je napr. v SRN normalni.
Doprava (za par korun ) baliku ze SRN trva v soucasnosti jeden den ( delam v tom ), takze za dva dny po objednavce to je normal. Ty same casy plati i treba z PL, nebo Madarska a samozrejme SK.
Jestli v tom oboru delas, tak by me to fakt zajimalo. My s dopravou ze SRN bojujeme. Zasilky z DP (dnes tedy uz DHL) chodi pres postovni depo ve vychodnim nemecku (obvykle Lipsko nebo Drazdany), typicky balik 20kg jde pet pracovnich dnu, hodnota zasilky dejme tomu 2000EUR a postovne s pojistenim a sluzbou trackingu stoji vic nez zaslani autem. Jeden den? Smesne, to se jeste nestalo ani kdyz nam zapomenou poslat nejakou drobnost. Obalka s CD z Niedereschachu (kus za Stuttgartem) 3 pracovni dny. Podobna vzdalenost do Italie nebo do Francie je ze stejne posty za 60% ceny. My jsme pry v zone 3, takze cena k nam je stejna jako do Svedska. Jestli mas nejake moznosti, prosim ozvi se do SZ. Dik.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
tak mam taky cerstvou zkusenost s touto jejich "novou" sluzbou
objednavka odeslana v utery odpoledne, za par minut prisel potvrzujici email, ze zbozi je objednano.
V patek uz naklusal postak a privezl to az do domu.
Vsecko supr az najednu vec - 199,- Kc za dopravne a balne neni vubec malo.
T-Diesel napsal:
tak mam taky cerstvou zkusenost s touto jejich "novou" sluzbou
objednavka odeslana v utery odpoledne, za par minut prisel potvrzujici email, ze zbozi je objednano.
V patek uz naklusal postak a privezl to az do domu.
Vsecko supr az najednu vec - 199,- Kc za dopravne a balne neni vubec malo.
No nevím - pro mě je čas zatraceně drahej a 199Kč za to, že nemusím jet 220km do Prahy do Autecu pro díl mi přijde dost dobrý.
Upravil Tonda dne 30.08.2008 20:16
pro Tonda:
jenomze kdyby chteli delat pro zakazniky vic, tak podepisou se zasilatelskou firmou smlouvu a dostanou urcite jinou, nizsi cenu a tu napocitaji do dobirky.Protoze cena 199Kc odpovida normalnimu standartnimu ceniku . Ale je jim to asi fuk
vyky
vyky napsal:
pro Tonda:
jenomze kdyby chteli delat pro zakazniky vic, tak podepisou se zasilatelskou firmou smlouvu a dostanou urcite jinou, nizsi cenu a tu napocitaji do dobirky.Protoze cena 199Kc odpovida normalnimu standartnimu ceniku . Ale je jim to asi fuk
Ono není tak úplně běžný, aby dealer posílal díly na dobírku - vesměs dealer chce, aby se díly objednali na prodejně a na prodejně zase vyzvedli - takže nevím, co by v téhle službě mohli udělat víc. Mě osobně to vyhovuje.
Někdy mi přijde, že lidi vůbec netuší, jaká je realita. Máme uzavřenou smlouvu se zasilatelskou firmou (?) resp. se smluvní kurýrní doručovací firmou a jestli si někdo myslíte, že jsou nějak nadšení nebo dávají slevy, tak to je omyl. Nám po asi třech letech vyjednávání vyšli obrovským způsobem vstříc a jezdí odpoledne místo dopoledne ale slevy, to je směšný. Naopak. Protože jsme začali používat samolepící štítky tištěné na tiskárně, tak zvedli cenu. Možná když někdo posílá 500 zásilek denně ale na kusovky v řádu deseti zásilek denně, to je pro ně pakárna a ne kšeft. Pokud to bude webshop co posílá denně fakt stovky balíčků, je to asi opravdu za jiné peníze ale nejsme v americe.. A navíc musíš někde vzít obal, zabalit to, vytisknout štítky, udělat soupisku atd.. Samo se to neudělá. Jen pro zajímavost - podívej se někdy co stojí obyčejná obálka s bublinkama, ve které se posílají drobnosti (třeba kabel nebo CD apod). Myslíš že je za korunu?
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
no, ve svem byvalem zamestnani jsem se neco dobirek naposilal...
temer kazdy prodejce dnes zasila zbozi na dobirku, nekteri dokonce nad urcitou castku nepozaduji placeni dobirky. Naklady na balne a postovne u vetsiny mensich baliku nepresahuji 100,- Kc. Ty vetsi se berou na kila, tam uz to muze byt jine.
Proste prodej a zaslani na dobirku je dneska uplne bezna vec, je to jen o pristupu, jaky se vuci zakaznikum zvoli. Bud je ten, co to ma zdaleka nebo se mu nechce bran za otravu a firme na nem nezalezi (pak se neposila, nebo posila za draho) anebo firme zalezi na dobrem jmenu a spokojenosti zakazniku, aby se priste na ni zase obratili a vyjde lidem vstric i v teto oblasti.
Holt Autec BMW nema poradnou konkurenci a je to skoda, myslim, ze kdyby tomu tak bylo, vydelali by na tom vsichni - mozna krom prazskeho autecu ;-)
T-Diesel: jestli umíš u nějaké kurýrní služby zařídit cenu dobírky do 100Kč za balíček, tak jseš fakt machr. NEEXISTUJE. Jediná vyjímka je obchodní/profi balík ČP, jenže za ty nervy s dohledáváním ztracených a nebo nevyzvednutých zásilek to nestojí. Trošku lepší ceny má Toptrans ale na ten zase nadávají v některých městech že se tam kurýři neobtěžují zajet... Jinak je to u všech nemlich to samý. Něco jiného je posílat třeba kilový katalog poštou, kde když to nepřijde nebo se to ztratí, tak se celkem nic neděje ale zásilky v hodnotě tisíců korun musíš posílat s někým, kdo má tracking a slušnou spolehlivost, jinak musíš zaměstnat člověka, který jen shání kde dopravci co nedodali, ztratili nebo nevyzvedli. S ČP jsme dělali rok a půl a už nikdy.
Pro porovnání DPD - váha do 2kg, cena 99Kč bez DPH, dobírka do 5000Kč 45Kč. 171Kč s DPH. (U nás) třeba běžná váha balíku 10kg vyjde na 132Kč bez DPH + dobírka = 210Kč s DPH. Takže PPL za 200 mi přijde celkem normální.
Je pravda že třeba u zásilek v určité hodnotě může být doprava zdarma, my to děláme nad tuším 10 tisíc, což by Autec taky asi zavedl ale předpokládám že ty díly budou spíš levnější věci.
Upravil TomasTT dne 03.09.2008 19:04