Zdar borci nevíte někdo jěstli je možné do zadního kola aplikovat ten sprej na defekty když tam je ten senzor tlaku?Zatím jsem to nikde nezjistil jestli to nějak to čidlo nezalepí nebo nepoškodí dík za rady.
RT01 napsal:
Zdar borci nevíte někdo jěstli je možné do zadního kola aplikovat ten sprej na defekty když tam je ten senzor tlaku?Zatím jsem to nikde nezjistil jestli to nějak to čidlo nezalepí nebo nepoškodí dík za rady.
servisak napsal:
Tak on tam samozřejmě aplikovat lze ale odsere to snímač tlaku.
je to vyzkoušené Milane, že ten snímač odejde? Zkoušeli jsme klasický mlíko na bicykle nalít do kola a propíchnout a fungovalo to, i když to na to asi není... Protože toho mlíka tam zase tolik nenaleješ, pokud teda nemyslí klasický antipich ve spreji, kde se udělá pěna a dofoukne ti kolo, ale fšecko zajebe.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Problém je v tom že jsem měl defekt mám to zalepené ale pořád trochu uniká luft tak jsem tam chtěl nacpat ten sprej jestli to třeba neutěsní.Pneu je tak napůl sjetá tak ji jěště nechci vyhodit nebo to čidlo sundám a nasadím do pneu duši.
RT01 napsal:
Problém je v tom že jsem měl defekt mám to zalepené ale pořád trochu uniká luft tak jsem tam chtěl nacpat ten sprej jestli to třeba neutěsní.Pneu je tak napůl sjetá tak ji jěště nechci vyhodit nebo to čidlo sundám a nasadím do pneu duši.
A co zajet do servisu a nechat si ten defekt opravit? Jestli máš gumy jen napůl sjetý, vždy je to jen nouzovka, jak se píše. Odhaduji tak 300 Kč včetně přezutí. Přezouvač bude sice nadávat kvůli pěně, ale už si zvykli.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
RT01 napsal:
Tu gumu mi opravovali už třikrát a je to furt na pi......
A neutíká ti to okolo patky? Zkoušeli jste to třeba vodou - rozprašovačem nastříkat mezi pneu a ráfek a vyzkoušet jestli to okolo neuniká? Je to občasný problém. Pak je třeba očistit dobře ráfek a případně gumu podlepit.
Upravil Tonda dne 16.12.2013 21:23
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...