Ahoj Tome mate zde chybu http://shop.toura...nture.html tato stupacka neni posunovatelna je jen sklapeci
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Máš pravdu. Nechám to opravit. V anglické verzi to je správně, takže je to špatně přeložené. Dík.
V těch překladech je spousty chyb a podivností, dělají to lidi jako brigádu, ne všichni jsou experti na motorky ale celkově je to určitě lepší než to přeložit strojově. Hotová je asi třetina celého objemu, jsou to tisíce položek..
Takže když mě někdo upozorní, tak je to fajn.
Ideální je posílat ty podněty na opravy na preklady@touratech.cz a stačí napsat kód výrobku a co tam je blbě a ten mail se hned rozesílá těm, kdo to koordinují atd.
Teď jsem koukal na ten díl 01-048-0222-0 a popis je stejný, takže to je proste zkopírovaný ale nemělo být...
Oki , ja jen ze sem ted resil radicku a celkem me to zmatlo, tak sem sel do garaze jestli opravdu tam neni nahodou nejakej sroub, kterej by byl treba zapustenej a nesel videt na to stelovani
Čeština můj koníček
Jo to vim, me slo o to zda nahodou neni schovanej sroub v tom zalanovani a da se to na jinou diru
Čeština můj koníček
Mám aktivní auto překlad stránek a toto mi to u té šajtr páky přeložilo; tak co jsou ty oddělené postele ? někdy jsou ty překlady fakt kouzelný
--------------------------------------------------------------------------------------
Skládací řadicí páky BMW F650GS (s oddělenými postelemi) / F700GS/F800GS/F800GS Adventure
Dokonce i jednoduchý pád může vážně ohnout, nebo dokonce zlomit páčku nohou. Bez naděje na pokračování v cestě. Tento problém je velmi snadné, aby se minimalizovalo naše nohy pák, které složíte na přední straně. Síly, které jsou přenášeny z páky na hřídeli v případě pádu se také výrazně snižuje. mírně ohnuté páky lze snadno narovnal.
Upravil kim dne 18.12.2013 21:49
kim napsal:
Mám aktivní auto překlad stránek a toto mi to u té šajtr páky přeložilo; tak co jsou ty oddělené postele ? někdy jsou ty překlady fakt kouzelný
--------------------------------------------------------------------------------------
Skládací řadicí páky BMW F650GS (s oddělenými postelemi) / F700GS/F800GS/F800GS Adventure
Dokonce i jednoduchý pád může vážně ohnout, nebo dokonce zlomit páčku nohou. Bez naděje na pokračování v cestě. Tento problém je velmi snadné, aby se minimalizovalo naše nohy pák, které složíte na přední straně. Síly, které jsou přenášeny z páky na hřídeli v případě pádu se také výrazně snižuje. mírně ohnuté páky lze snadno narovnal.
Kluci v práci používají hodně chrome a někdy k tomu sednu a nevšimnu si že to jede s autopřekladačem a úplně mě to rozseká, když si přečtu něco takovýho.. Třeba super jsou auto překlady cestovatelských potřeb - neuvěřitelný věci
Jinak ty oddělené postele jsou jasné Je to z toho označení F650GS (TWIN) a oni přeložili twin jako v hotelu můžeš objednat twin room - dvoulůžkový pokoj ale s oddělenými postelemi - na rozdíl od double bed, kde máš letiště Ach jo Hezký...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...