raser napsal:
Dlouho jsem řešil totéž. Nakonec jsem pořídil Arai Tour X4 + dokoupím fotochromatický pinlock /pro X4 údajně k dispozici na jaře/.
Ak tomu sparvne rozumiem,tak fotochromaticky znamena,ze sa zatmavuje podla svetla?
Neviem ako to bude fungovat pri jazde na motorke,ale jazdil som s MX brylami z touto upravou na kole v bikeparkoch,a mozem potvrdit ze ked je trat ciastocne na volnom priestranstve s pasazami v lese tak to moc nestihalo rozjasnovat...
Inak tiez mam Arai tour x4 so zatmavenym pinlockem.
raser napsal:
Fotochromatické brýle /CATLIKE STORM PLUS/ jsem svého času na kole vozil a vše fungovalo, jak mělo. Předpokládám, že stejnou službu udělá i pinlock.
Netvrdim,ze to nefungovalo,ale ked v 50km/hod vletis z luky kde je jasno a su bryle zatmavene do lesa ,kde potrebujes vidiet kazdy koren,suter kazdy skok tak to nebolo to prave orechove...Ja hovorim o mojich skusenostiach pri FR/DH.
Ahoj kluci,jak jste spokojeni s X4.Zajímá mě jestli ten bradový spojler opravdu funguje.Původně jsem chtěl koupit GT air,ale nějak se mi víc líbí X4 a taky dvojitý dkroužek je super,teď všude cpou ráčny.Jezdím ON-ROAD tak do 140,tak se klidně rozepište,jaké zkušenosti s touto helmou máte .
Dum spiro,spero.
a naprostá spokojenost, je hrozně lehoučká, má integrovanou clonu, výborně odvětraná. Jediný, co mě trošku vadí, že je v ní docela hluk, ale už jsem si na to zvyknul.
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá