Zdarec, já to řešil od oka... Tak, aby to nebylo ani moc, ani málo. Tuším, že jsem rozšiřoval o šířku stupačky.
Edit : a rozšiřoval jsem jen na jednu stranu... Nechal jsem se inspirovat vláknem, kde se o rozšířených stupačkách zmiňoval TomášTT...
Upravil Kubrt dne 06.03.2014 20:03
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jetam : dozadu , ale za prase si nevzpomenu, proč jsem to tak udělal... Snad se Tomáš zmiňoval o velikosti nohou a jízdě ve stupačkách? Nechci kecat čoveče...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
jetam : dozadu , ale za prase si nevzpomenu, proč jsem to tak udělal... Snad se Tomáš zmiňoval o velikosti nohou a jízdě ve stupačkách? Nechci kecat čoveče...
Něco na tim asi bude,proto jsem zjištoval tu šířku...
Stavitelnou řadičku nemám,tak to budu muset nák proměřit...
Botu mám 46...
Zkuste hoši,rozšíření od 100bubu.Budete mít stupačky širší a ještě k tomu i delší.Větší plocha pro nohu.Dělal jsem to Ferovi,sice na 1200,ale půjde to i na 1150.Nic proti Marcelovi,ale jsou prostě i jiné možnosti a tato je dle mého názoru lepší.
.
PavelDR napsal:
Zkuste hoši,rozšíření od 100bubu.Budete mít stupačky širší a ještě k tomu i delší.Větší plocha pro nohu.Dělal jsem to Ferovi,sice na 1200,ale půjde to i na 1150.Nic proti Marcelovi,ale jsou prostě i jiné možnosti a tato je dle mého názoru lepší.
Jo už mi psal,dělá moc pěkny věci..
Ještě můžu mít stupačky z krosky,ale nevim jak by to pasovalo...
No uvidim...
Včera jsem borcem mluvil,asi mu stupačky pošlu,bude to bez práce...
Akorát si dává na práci 14 dní, tak pak buď jezdit chvíli bez stupček nebo mít náhradní nebo nejezdit... Ale přijde mi to jako slušná práce za rozumnou cenu.
Born To Lose. Live To Win.
tak uvidíme, vyzkousim ty od marseluse pac je mam objednany kdyz mi to nebude vyhovovat tak zkusim i do delky rozšířit, zase až tolik off nejezdim ale ty uzky me vysloveně štvou
ked si dobre pametam, tak rozsirenie dopredu je ak jazdis v turistickych (rozumej s ohybnou podrazkou) botach, rozsirenie dozadu ak jazdis v krosovych koli radicke, teda ak ju nemas dlzkovo stavitelnu...asi najlepsie je vyskusat, napr.paskou prilepit na stupacku z predu nejaky spalek, ci sa ti bude dat kvaltovat v cizmach smerom hore....