55 strán prečitaných a nič o danej problematike, mimochodom pánove aká je bežna životnosť týchto kabelov pripadne ich cena u origo BMW? Mám važny pocit že mi začinaju odchadzať pravé tieto kabely, moto ma niečo cez 100tkm a cca 17years pokiaľ sú ešte pôvodne ale určite to nevydrži večnosť! A čo tak tieto, pozna to niekto? http://www.ebay.c...mp;vxp=mtr ...lebo je možnosť ich objednať aj vo väčšom počte bez euro poplatkov! EDIT: Cena origo kabla cca 60,é x2 =
Upravil JRM66 dne 17.06.2014 09:29
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
JRM66 napsal:
55 strán prečitaných a nič o danej problematike, mimochodom pánove aká je bežna životnosť týchto kabelov pripadne ich cena u origo BMW? Mám važny pocit že mi začinaju odchadzať pravé tieto kabely, moto ma niečo cez 100tkm a cca 17years pokiaľ sú ešte pôvodne ale určite to nevydrži večnosť! A čo tak tieto, pozna to niekto? http://www.ebay.c...mp;vxp=mtr ...lebo je možnosť ich objednať aj vo väčšom počte bez euro poplatkov! EDIT: Cena origo kabla cca 60,é x2 =
Taky uvazuji o vymene.Prece jen uz mam taky najeto prez 108 tis a cca 14let stari tak by to uz bylo asi vhodny.Jen takovy dotaz,kdyby jsi to objednaval,je mozny se domluvit i na jedne sade pro me?Platba predem na ucet:-)
Jasne že problem by nebol, ale kvôli efektivite by bolo lepšie zobrať aspoń trochu viac toho ako 3 sady ked už to ide mimo EU direktivu.
Clo a DPH-čko sa neplati nakoľko to ide diplomatickou cestou, cena nových kabelov u nás za set niečo cez 120,é čiže cez 3000kč čo je pre niekoho ako ja napriklad celkom paľba. Pred tyždnom mi prišla pre kamoša z plzne Yoshimura na suzuki a platil iba klasik post bez poplatkov. Ja nikoho nenutim len konštatujem že je taka to možnosť, tak prečo to nevyužiť? Ani na feliciu väčšina ludi nekupuje predražene origo diely tak prečo nevyužiť aftermarket z juesej ked v EU nič take to neexistuje a to ani x rokov po skončeni vyroby!
Upravil JRM66 dne 18.06.2014 16:15