gulex napsal:
Mne robil držiaky kufrov a padáky a super robota. a skoro zadarmo.
Přesně tak. S trubkama dělá pěkný věci. Já od něj mám rámy kolem motoru, nosiče kufrů - již ale prodány dále a fungují novému majiteli (Kali), horní padáky.
Nepojede tam k němu někdo na malém GS nebo Dakaru?
Já vím, ale to co potřebuju je zakázkové pro kombinaci s mojím šusplechem. Takže bych potřeboval, kdyby se tam někdo stavil na kafe a Momul to mohl obkreslit.
Vasco napsal:
Kluci, nemáte náhodou někdo na Moravě kufry od Momula? (SK) Přijel bych se kouknout... V.
Koukám na Momulův web a v úvodním baneru, který přeblikává, je KTM 990 SMT s oranžovými kufry. To je moto mého kamaráda ze Slovenska. Byli jsme spolu před měsícem v Montenegru a Albošce, ty kufry jsme prohlížel, vypadají dobře a jsou bytelně udělaný, chybu s nimi neuděláš.
Já osobně mám na GS BGV a jsem s nimi max. spokojenej. Nezatéká do nich, používám je i jako židličku na sezení, otevírat jdou v pohodě. Co více dodat. Kdyžtak se ptej. A.
Upravil aldags1 dne 28.07.2014 14:38
BMW 1200 GS a ///M3
Hugitka má pětky. Kupoval jsem jetý bočáky od 100bubu, tak jsem se dozvěděl o existenci BGV. Teď jsem k tomu nechal udělat top (černý). Všechno bude černé, ale bočáky přes zimu musím rozebrat, poslat na lak a opravit bubovo ťukance.
Sorry za OT.
Upravil xHackerM dne 28.07.2014 15:12
xHackerM napsal:
Hugitka má pětky. Kupoval jsem jetý bočáky od 100bubu, tak jsem se dozvěděl o existenci BGV. Teď jsem k tomu nechal udělat top (černý). Všechno bude černé, ale bočáky přes zimu musím rozebrat, poslat na lak a opravit bubovo ťukance.
Ja ty kufry mam. Muzu jen doporucit. Kvalita provedeni i pevnost najednicku. Hlavne uchyceni je mnohem lepsi nez puky! Klidne se muzes stavit mrknout jsem z Holesova. Dokonce tem kufrum vdecim za nohy po letosnim padu, ale to bych nerad dal rozvadel. K.