Ahojte, stala sa mi taka hlupost, po umyti moto som zistil ze som mal pootvoreny uzaver nadrze. Nebola otvorena, len nebola zacvaknuta. Umyval som vodou, nie wapkou. Je tam moznost, ze by mi natieklo do nadrze? Da sa to nejak zistit? Nechce sa mi zhadzovat nadrz a vylievat ju. Dik, Jozo
sliver
myslim ze moc ne,je tam prepad, pro jistotu nalej do nadrze pripravek pro pohlceni vody, maj to u pumpy, jinak voda je tezsi nez benzin, pokud bys ji nechal sednout na dno,tak bys ji mohl odsat hadickou
Nalej do nadrze litr, dva lihu,nech to pres noc působit a pak ji vyjezdi. Casem to muzes zopakovat. Normalne muzes i nejakou vodu natankovat,takze timhle zpusobem je dobre se ji vzdy na podzim zbavit. Jen bych nadrz s lihem nenechal pres zimu,to by mohlo reznout.
V naturalu je teoreticky az 15%bioslozky,cili take lihu,tak se toho neboj.
Pokud to nechceš michat,natankuj E85,ale ne vic jak1/4objemu nadrze,zbytek dolej 95tkou a hned to vyjed.Motoru neublizis a efekt bude stejnej. :-)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
v zimě je to sranda ,když mrzne.dáš do né úplně plné nádrže železný řetěz.Jak bude mrznout voda namrzne na řetěz ,ráno vytáhneš a jeto :-D
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Už za komoušů se vyráběl přípravek na odstranění vody z nádrže s názvem VELFOBIN a fungoval dobře. Výrábí se stale a to proto že funguje http://www.buyoil...liva-500ml Zdraví J.C.
Maarty 82 napsal:
v zimě je to sranda ,když mrzne.dáš do né úplně plné nádrže železný řetěz.Jak bude mrznout voda namrzne na řetěz ,ráno vytáhneš a jeto :-D
Mozna ale vytahnes i kus palivomeru. :-D Takovej motorybolov.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /