Třeba tam někoho něco zaujme.
Na většinu slev z výprodeje nejsme schopní dávat už klubovou slevu 5%, protože obvykle nám to dodají za ty peníze, za které to je přímo na shopu.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
už se to tu několikrát psalo, je třeba do poznámky napsat:
jméno, přezdívka, mám zájem o klubovou slevu 5%, číslo klubové karty XXXXX.
nebo :
jméno, přezdívka, mám zájem o slevu bmwgs 5%
a mít alespoň 50 příspěvků na fóru.
jinak těžko odhadnu, že pan novák má přezdívku blázen 145 a je členem klubu babetistů ....
Upravil milan enduroskola dne 20.11.2014 19:27
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
milan enduroskola napsal:
nebo :
jinak těžko odhadnu, že pan novák má přezdívku blázen 145 a je členem klubu babetistů ....
Jo jasně tak teď už to vím, ale musí ti být jasné že pokud ani netuším že taková možnost existuje, tak se ani nepídím po příspěvcích které se tohoto týkají. Kdyby na eshopu toto bylo přesně popsané třeba při zadávání platby adresy atd tak je to jiná káva nic ve zlém
No je to sice trochu nelogické (já jsem jich musel nasbírat 391) než jsem náhodou zjistil. že taková možnost existuje, ale zas naopak je to asi sychr aby se někdo nezaregistroval jen kvůli slevě 5%
DM3555 napsal:
No je to sice trochu nelogické (já jsem jich musel nasbírat 391) než jsem náhodou zjistil. že taková možnost existuje, ale zas naopak je to asi sychr aby se někdo nezaregistroval jen kvůli slevě 5%
No, nevím. Logičtější by mi připadalo datum registrace. Vzhledem k obsahu a úrovni některých příspěvků... Každopádně teď jsem si připočítal 2 ks. Mimochodem taky nevalné úrovně :-)
Ptejte se miloše, kde a jakou mají členové slevu..
Upravil milan enduroskola dne 20.11.2014 21:05
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Já třeba nepatřím k těm kteří když si něco chtějí koupit, tak první co je zajímá je sleva, ale pokud ta možnost je tak jí rád využiji pokud se tuto informaci včas dozvím a není někde schovaná na konci stránky nebo v nepřeberném množství příspěvku někde na fóru ať už omylem nebo úmyslně. Víc se k tomu nechci vyjadřovat, nemyslel jsem to zle. Jen mě zarazilo, že o tom pravděpodobně ví málo lidí.
nebo :
Ještě si vzpomínám na to, co před časem psal Tomáš - pokud se platí na prodejně, je potřeba to zaplatit cash. Pokud kartou, tak sleva nejde. Což je pochopitelné, když si většinu z té slevy vezme banka.. Tak aby se někteří nedivili
nebo :
Ještě si vzpomínám na to, co před časem psal Tomáš - pokud se platí na prodejně, je potřeba to zaplatit cash. Pokud kartou, tak sleva nejde. Což je pochopitelné, když si většinu z té slevy vezme banka.. Tak aby se někteří nedivili
To už ale neplatí několik let. Změnili jsme banku resp. poskytovatele platebního terminálu a ten poplatek za karetní transakci není tak hrozný a tak už je fuk, jestli člověk platí kartou nebo hotově aby měl slevu. Jediná vyjímka byla právě nedávno, když jsme vyhlašovali totální výprodej nějakých výrobků (oblečení), kde to bylo opravdu za ty ceny jen při platbě hotově. Ale to je speciální situace.
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
DM3555 napsal:
Já třeba nepatřím k těm kteří když si něco chtějí koupit, tak první co je zajímá je sleva, ale pokud ta možnost je tak jí rád využiji pokud se tuto informaci včas dozvím a není někde schovaná na konci stránky nebo v nepřeberném množství příspěvku někde na fóru ať už omylem nebo úmyslně. Víc se k tomu nechci vyjadřovat, nemyslel jsem to zle. Jen mě zarazilo, že o tom pravděpodobně ví málo lidí.
Já myslím, že třeba v některých klubech jsou "klubové výhody pro členy" docela zdůrazňované a mají na to v diskuzním fóru vlákno, které zůstává "viset" nahoře aby to nezapadlo. A tady asi tím, že to není "klub", tak to nehraje takovou důležitou roli. To je spíš ale otázka na Miloše, který za tímhle portálem stojí. Myslím, že na titulní straně býval pevný příspěvek ve kterém byly uvedené všechny firmy, které poskytují slevy uživatelům bmwgs.cz
Nicméně my poskytujeme 5% slevu bez ohledu na to, jestli se jedná o prodej na krámě nebo objednávku na dálku (mail, telefon, shopy) a bez ohledu na to, jestli to bude hotově, dobírkou nebo platba kartou s vyjímkou Diners Club. Pro uplatnění slevy stačí říct před vystavením faktury (nebo napsat do poznámky k objednávce) že chceš uplatnit klubovou slevu bmwgs a uživatelské jméno na fóru.
Minimálně 50 příspěvků jsme se tenkrát dohodli s Milošem, že to bude "filtr" proti lidem, kteří by se do fóra zaregistrovali jen kvůli těm slevám partnerů.
Jinak si děláme evidenci kolik lidí a kdo konkrétně z kterého klubu a fóra slevu uplatnil, protože to potřebujeme pro různá jednání s těmi partnery, kde i je zajímá, jak to jejich členové využívají a kolik peněz třeba díky tomu ušetřili a někde to i oni uvádí jako klubové výhody pro členy apod.
Takže podstatná je jediná věc - říct si o slevu dřív, než bude vystavená faktura. Jde to i v případě, kdy se dělá faktura na firmu (která není logicky členem klubu nebo uživatelem fóra) ale je to potřeba říct předem.
nebo :
To už ale neplatí několik let. Změnili jsme banku resp. poskytovatele platebního terminálu a ten poplatek za karetní transakci není tak hrozný a tak už je fuk, jestli člověk platí kartou nebo hotově aby měl slevu. Jediná vyjímka byla právě nedávno, když jsme vyhlašovali totální výprodej nějakých výrobků (oblečení), kde to bylo opravdu za ty ceny jen při platbě hotově. Ale to je speciální situace.
Hm, zajímavý. Letos jsem u Vás kupoval 590ku a sedlo Kahedo a v obou případech byla vyžadována platba cash jinak by nebyla sleva na fórum. Ještě si pamatuju když jsem bral to sedlo (jen řidičovo) že Milan říkal kdybych bral alespoň obě že by šlo dát slevu i na platbu kartou.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
za sebe můžu říct, že jsem slevu vždycky dostal, ať už se jednalo o serepeticky jako páka zadní brzdy, kryty ventilovych vik, nebo Zumo 590. na tlumiče tractive jsem dokonce dostal větší slevu než 5 procent. nikdy jsem nepoužil webshop, nebo eshop. vždycky jsem napsal objednávku mailem a nikdy nebyl problém.
nebo :
Hm, zajímavý. Letos jsem u Vás kupoval 590ku a sedlo Kahedo a v obou případech byla vyžadována platba cash jinak by nebyla sleva na fórum. Ještě si pamatuju když jsem bral to sedlo (jen řidičovo) že Milan říkal kdybych bral alespoň obě že by šlo dát slevu i na platbu kartou.
Pokud ti Milan udělal cenu na sadu Maxi (třeba s držákem apod), tak ano. Správně by na ty již snížené ceny klubovou slevu vůbec neměl dát.
V prodejně pochopitelně vidí, co to je za výrobek a jak byl nakoupený a jestli tam zbývá rezerva na ty poplatky bance nebo ne. Když je to věc, na které je třeba nákupní sleva 10%, tak 5% klubová + 1.4% bance = 3.6% pro prodejnu. Příklad třeba teď jedna kamera, na které takhle vydělá celých 430Kč a z toho ještě platíme dopravu k nám. To nemá smysl. Ale jinak obecně na plné ceny na webshopu je možné dát 5% slevu i při platbě kartou. Na jakékoliv ační slevy, zvýhodněné sady apod - ne.