Právě jsme s kamarádem přivezli R1150GS (2001) a má prasklé oba dva origo hefty. Máte někdo nějaké rady? Lze sehnat origo nebo podobné za slušné peníze? Má je vyhřívané.Nebo, nemáte někdo doma starší origo?
Díky
Jo, kamaráde, to bude problém. Už jsem to taky řešil. Origo hefty jako ND nejsou. Jedině celá rukojeť komplet za cca 3500,- Kč. Takže já se na to zatím vybod, ale už to tu taky někdo řešil a myslím, že si přes heft přetáhl něco jinýho. Nevím, jestli nějakou náhradu, nebo to omotal nějakou páskou.
Tohle jsem tu řešil a dnes jsem náhodou zjistil,že tam krásně pasujou klasický motokrosový hefty,ale jen plynový.Měl jsem starý v garáži a už jsou tam.Jinak jsem sezonu jezdil s omotávkama ze samovulkanizační gumy.
maji je zde: http://eshop.motoservis-travnicek.cz/rukojeti-2027/gumove-2064/
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Hezké, hezké, ale na mé 1100 to problém s pravým heftem neřeší. Škoda. Gumy mám dobrý, ale nehřeje potvora a nehřeje Je prostě KO.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Hezké, hezké, ale na mé 1100 to problém s pravým heftem neřeší. Škoda. Gumy mám dobrý, ale nehřeje potvora a nehřeje Je prostě KO.
Asi by to chtělo nějakýho elektrikáře. Nevíš o někom?
Ne, ty nějakého znáš? Copak elektricky si poradím, ale narazil jsem na mechanický problém. Prostě nemám potřebný cajk ani na to, abych povolil zrdcátko, sundal tu plastovou atrapu chráničů a "dokuchal" se pořádně k odporovýmu drátu a vyhřevu jako celku. Došel jsem tak daleko, že jsem našel přívody a byly nějaký skříplý, tak jsem je chtěl uvolnit a odizolovat, ale nemůžu se k nim dostat. A to, že mě něco "zůstane" v ruce a já budu mít plnej pytel pakárny, mě děsí Už jsem asi fakt starej a tak to raději zase odvezu do Carservisu. Když tam něco ulomí oni, mají možnost to napravit, mají na to vercajk i díly. Já mám prd a ani nemám čas se v tom vrtat. Mimochodem, už máš tu dílnu ? Když mám schéma, tak elektrika je sranda, ale na tuhle mechaniku už mě nestačí stará Tona, elektrickej vařič, pár klíčů, kladiv, šroubováků a kleští. No a taky vostrej sekáč na užvejkaný šrouby. Časy Velorexů a bastlů Jaw už jsou dávno pryč
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz