čaute GS borci... jsem čalouník a chci si přes svátky nainstalovat vyhřívání sedlo řidiče na mém mazlíkovi R1200GS r.v.2005 . Jde mi hlavně o zkušenosti těch,kteří ať už o něčem podobném alespoň uvažovali nebo vyhřívání si nechali dělat ....zdali by mi poradily které varianty jsou dostačující a které nikoli . Já si před léty dělal na své F650GS Dakar tuhle variantu http://www.htcar.cz/poduska-vyhrivani-sedadla-pro-motorky-aj-zkoseny-tvar-1-sedadlo-12v/d-70674/ a zdála se mi celkem v poho...jen mě štvalo že to má jen jednu teplotní polohu.
Fidelo--Kastrol přiložený následující obrázek:
Dělal jsem to tedka sobě i pár lidem. Funguje to a ted nově dělají i řídící jednotku s ovládáním na dvě teploty. Mám objednáno tak čekám až ta jednotka dojde a ozkouším.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
to sedlo je tvoja praca? Ak ano, tak klubuk dole Tiez rozmyslam nad moznostou "zabudovat" vyhrievanie do sedla, kedze vsak nie som taky sikovny calunnik, ozem o tom iba snivat
Vyhrivany sedlo je jiste super vec! A jednou me to asi taky nemine. Ale pokud chlapi nemate plozeni deti za sebou, tak si ty svoje krapky radeji moc nezahrivejte! Vite jak to myslim?
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Jasnačka to sedlo na fotce je moje práce ale možná sem měl místo té krémové zvolit žlutou v barvě nádrže a ozdobný lem v tý krémový...holt asi jak si tam dám tu výhřevnou vložku tak si to asi ještě předělám ... jo a Daddy pokud budeš chtít tak ti tam to vyhřívání klidně šupnu teda pokud jej máš ...
Fidelo, mne by sa viac pacil lem zlty a boky sedla sede, aby to ladilo s farbou pod nadrzou. Originalne sedlo je sice prakticke, ale po cca 2,5 hod. jazdenia sa zadna cast tela uz stazuje, budem to musiet nejako vyriesit. Ak by som siel iba upravou origo sedla, urcite sa ozvem. Dnes pri jazdeni by sa vyhrievane sedlo aj zislo, aj ked sa to este dalo vydrzat.
Loňskou zimu jsem dělal sedla na 1200LC,1200ADV,1100GS,800GS,650GS tak kdyby někdo chtěl tak se ozvěte. Zima se blíží a na jaře už může bejt pr.del v teple podrobnosti ve zprávách.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
No, mě dělal TOLI taky vyhřívání na 12gs , bo jsem tu snobárnu zkusil na RT a změnil jsem názor. Říkal jsem, že na p.r.d.e.l mi nikdy nebyla zima, ale když je fteple, tak je to o moooc lepší. Má to jen jednu chybičku, nesmí o tom vědět kamarádi, nebo by se mohlo stát, že vám to zapnou jako mě v létě.. .Člověk si to ani neuvědomí, když je 33st a než to zjistí..
Takže do toho
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň